serallini 23-12-2013 06:41 Badania Seralliniego są nie kompetentne1 Szkoda że nie piszecie z jaką krytyką spotkała się praca "naukowa" Seralliniego, że użył rasy szczurów, które same z siebie tworzą olbrzymie guzy nowotworowe pod koniec życia (są modelem rozwoju guzów stosowany... pokaż całość OdpowiedzPokaż cały wątek (1)
Wszystkie komentarze do: Żywność modyfikowana genetycznie powoduje wzrost zachorowań na alergię i raka
Badania Seralliniego są nie kompetentne
1Szkoda że nie piszecie z jaką krytyką spotkała się praca "naukowa" Seralliniego, że użył rasy szczurów, które same z siebie tworzą olbrzymie guzy nowotworowe pod koniec życia (są modelem rozwoju guzów stosowany... pokaż całość
Polecamy:
Kwasy tłuszczowe Omega-6
Korzyści z jedzenia jabłek
Właściwości pomidorów
Co to są tłuszcze trans?
Kwasy tłuszczowe omega-3
Ciecierzyca - korzyści zdrowotne
Znaczenie i rola tłuszczów w żywieniu
Rola białka w żywieniu człowieka