Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Jim Gość
|
Wysłany: Sob Gru 31, 2005 3:22 pm Temat postu: Krosta na penisie. |
|
|
Pojawiła się na moim penisie krosta o rozmiarze 2mm jest zaczerwieniona. Nie wykazuje żadnych objawów jak pieczenie itp. Co to może być? Z góry dziękuje za odpowiedźi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Gru 31, 2005 3:32 pm Temat postu: |
|
|
ale w którym miejscu, czy wystapial po stosunku czy od tak sobie?czy masz problemy ze skóra czy nie?
Nie da sie odpisać nic na cos takiego jak napisales, za mało informacji.
Dokładna informacje oraz leczenie tego uzyskasz gdy pujdziesz do dermatologa, bądz też wenerologa (zazwyczaj to ta sama przychodnia a większość lekarzy ma podwójną specializacje - chodz nie wszyscy ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Gru 31, 2005 5:14 pm Temat postu: |
|
|
Krostka pojawiła się kilka tygodni po stosunku z kobietą bez zbezpieczenia. Tkwi ona na skórze w okolicach żółądzia. Proszę o odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Sty 01, 2006 11:29 am Temat postu: |
|
|
kiła daje objawy bardziej owrzodzeń niż chrostk, chodz ja lekarzem nie jestem i stawiać diagnozy nie moge.
Myśle że jednak najleprzym rozwiazaniem bedzie udanie sie do lekarza z Tym, nie warto ryzykowac powiklań
Może to okazać się zwykłym pryszczem który mógł wystapić po przepoceniu i przetlyszczeniu sie skóry, a może być to nietypowy objaw chociażby kiły. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
łukasz99 Gość
|
Wysłany: Sob Kwi 15, 2006 11:05 pm Temat postu: Krosta |
|
|
Mam takie pytanie od czasu do czasu robi mi sie krosta na skurze penisa po lewej stronie jest ona czerwona i oczywiscie boli jest w takim stylu jak krosta sie robi na twarzy i sie ja wyciska i wychodzi biały i umnie jest tak samo tylko własnie tam na skurze po lewej stornie i smarowałem masciami co mi kiedys lekarz przepisał i wyszła mi to cos białem ale to jest wmiare duze i jak wyszło mam taka mała dziure po tej kroscie czego to sie robi i czy moga byc jakas konsekfencije.Bardzo prosze o pomoc.Z gory dziekuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WtfWtf
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 6:43 pm Temat postu: Krosta na penisie... |
|
|
Witam.
Otóż mam taki problemik: pojawiła mi sie z dnia na dzień krosta (ok. 1 centymetrowa) o zabarwieniu czerwonym. Brzydko to wygląda itp. itd. Probowałem "wycisnąć" - wyszła biała "maść"... :/ Co mam zrobić?
Od razu mowie ze sie wstydzę iść do lekarza ( mam 15 lat )
Thanks z góry za pomoc ...
----edit by emilka----
przyłączyłam temat do podobnego:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 8:39 pm Temat postu: |
|
|
moze to pryszcz jakis??? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 10:49 pm Temat postu: |
|
|
takie nawracajace pryszcze zostawiajace dołek spowodowane są gronkowcami i paciorkowcami. Kontakt tego z krwią moze doprowadzic do sepsy wiec nie radze wyciskac. sama mialam sepse z powietrza i ledwie mnie odratowali. Byc moze tego mniejszego rozmiaru pryszcze nie sa niebezpieczne, ale i tak lepiej isc do lekarza, nie wolno sie wstydzic w takim przypadku. _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Flame
|
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 11:22 pm Temat postu: krosta przy penisie |
|
|
http://img223.imageshack.us/my.php?image=pa142599ik9.jpg
wiecie moze co to jest? mam od kilku tygodni, caly czas wyglada tak samo, nic sie nie zmienia. smarowalem to davercinem, ale zadncyh zmian. prosze pomocy strasznie sie tego wstydze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 11:35 pm Temat postu: |
|
|
Skoro miałeś Davercin, musiałeś być u dermatologa, bo on jest na receptę.. tak?
No mi to wygląda na zwykły wyprysk albo bąbelek.
Goliłeś się, tak? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|