Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
krzysiek55
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 18, 2013 9:25 pm Temat postu: |
|
|
Przez wiele lat także męczyłem się z alergią na roztocza, starałem się utrzymywać w kompletnej czystości mieszkanie lecz to na niewiele się zdawało ponieważ gdy gdzieś wyjeżdzalem od razu pojawiał się katar i łzawienie oczu. w końcu znalazłem gabinet alergikus gdzie wykonałem testy alergiczne gdzie potwierdziło sie moje uczulenie na roztocza i następnie postanowiłem się odczulić, efekty były fantastyczne już po trzech tygodniach objawy zniknęły i dziś mogę się cieszyć zdrowie, wreszcie budzę się bez kaszlu rano, naprawdę polecam ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zielona90
|
Wysłany: Pią Mar 15, 2019 1:26 pm Temat postu: |
|
|
Na stronie https://www.emop.pl/ znajdziesz specjalistyczne środki czystości. Rozejrzyj się u nich, może akurat tam coś dla siebie znajdziesz? To specjalistyczny sklep więc jest duża na to szansa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
luizjana
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Helynka
|
Wysłany: Pią Mar 22, 2019 12:28 pm Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie oczyszczacz powietrza to jedno z bardziej sensownych rozwiązań tego rodzaju problemu. Sama używam od już prawie roku i mogę śmiało polecić - jako alergiczka oczywiście.
Ja posiadam sharpa z nawilżaniem i jonizacją.
Mogę jedynie narzekać na częste mycie podstawki i filtra nawilżacza, ale wiedziałam na co się piszę.
https://loveair.pl/oczyszczacz/sharp-kc-d40euh
Taki model posiadam, tylko w białym kolorze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wixnia
|
Wysłany: Czw Cze 27, 2019 11:29 am Temat postu: |
|
|
Miałem podobnie ale odkąd biorę lek Clatra to znacznie lepiej z moją alergią. Nawet czuję jakbym jej nie miała. Sprawdź bo nie jest droga, a efekt po jej zażyciu jest niesamowity. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|