Wysłany: Wto Gru 13, 2005 2:45 pm Temat postu: Badanie tylko czego ?
Witam serdecznie,
sytuacja wyglada tak ze od jakiegos roku lecze sie u hematologa z powodu problemow z krzepnieciem krwi. Podstawowe badnia ambulatoryjne nie wykazuja zadnych nieprawidlowosci wiec ostatnio udalo mi sie namowic lekarza na skierowanie na badania szczegolowe. Dziasiaj odebralem to skierowanie do szpitala bo to bedzie robione w warunkach szpitalnych...i dlatego moje pytanie, czy beda mnie tam przetrzymywac jakis czas z powodu tego badania, lekarz mi nic niemowil zebym sie jakos przygotowywal do dluzszego pobytu, pacjenci troche mnie wystraszyli wizja klucia w kregoslup czy pobieraniem szpiku, czy to prawda ? Czy ktos jest mi w stanie udzielic informacji jakie badania w takim przypadku sie robi i jak to wyglada?
Pozdrawiam !
Powrót do góry
root
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 6:04 pm Temat postu:
Badanie szczegółowe czesto polega na serii kilku badań, więc jest bardzo prawdopodobne, że zostaniesz kilka dni. Jesli będzie to tylko jedno badnie i jestes w dobrej kondycji to nie będa Cię tam trzymać. Jeśli badania będą niekarzystne to byc może będziesz wymagał hospitalizacji.
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Lekarz rodzinny
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1