Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Bialy nalot na zoledziu:/

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
comet

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Mar 22, 2007 3:52 pm    Temat postu: ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Drugi co do ważności organ, po sercu u mężczyzny to?
Jakies sugestie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
waldek27

PostWysłany: Czw Mar 22, 2007 8:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mózg!!! ;]
A pytalem, bo chcialem wiedziec czy moge zaczac stosowac ww. krem. Jak nie bedzie poprawy w ciagu tyg. to pojde. Chyba tak szybko nie odpadnie ;] Zreszta na wizyte tak czy siak trzeba czekac.

pozdr.
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Mar 22, 2007 11:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem, ale jestem babą i nie rzuciłabym mojego faceta tylko dlatego, ze mu ptak odpadł. Wink
Ale szacunek! Smile
comet

PostWysłany: Pią Mar 23, 2007 5:23 pm    Temat postu: medycyna radziecka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

karioka napisał:
Nie wiem, ale jestem babą i nie rzuciłabym mojego faceta tylko dlatego, ze mu ptak odpadł. Wink
Ale szacunek! Smile

Medycyna radziecka zna takie wypadki, ale można je położyć w na tej samej półce co Pinokio i Kot w butach.
Powrót do góry
comet

PostWysłany: Pią Mar 23, 2007 5:28 pm    Temat postu: nie wiesz, zapytaj Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stosowanie czegoś co akurat mam pod ręką, to może być jak karmienie kota mlekiem: ty mu miskę, a on żyje!?
Lepiej przejdź się do apteki i zapytaj, kup chociaż dobry płyn do higieny intymnej.
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Mar 23, 2007 5:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się, lepiej pójść do lekarza, a przynajmniej do apteki. Smile
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2