Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 2:49 pm Temat postu: |
|
|
ale co ten płyn?? to poprostu podniecenie..nie musi wcale oznaczac wytrysku...czasem pojawia sie na poczatq stosunku,czasem troche pozniej _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
bartosz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 10:24 pm Temat postu: |
|
|
juz wiem... ... przed chwila potwierdzily sie moje obawy... naleze do grona tych ktorzy maja problem przedwczesnego wytrysku. cholernie mi z tym ciezko.. nie chce aby moja Kochana dowiedziala sie ze jestem beznadziejny... potrafice jakos pomoc! od miesiaca sysematycznie cwicze miesnie Kegla.. nic z tego.. nie pomaga.. moze ,,APE'' z portalu przedwszecznsytrysk... sam nie wiem co robic.. zorientowanych prosze o rady i pomoc.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 10:47 pm Temat postu: |
|
|
kolego, młody jeszcze jesteś i może tutaj brak doświadczenia grać rolę _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Sie 25, 2007 12:09 am Temat postu: |
|
|
Chłopie. Pomału Wiek robi swoje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bartosz
|
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 11:34 pm Temat postu: |
|
|
pomalu dzwigam sie z przedwczesnego wytrysku, lecz nadal ciezko. ale nie poddaje sie. podloze mojego problemu standardowe jak sie z nim uporam do konca, byc moze poradze innym a wracajac, czy ten bialy plyn ktory jest tematem przewodnim tego postu zawiera plemniki hmm ,,biały plyn'' a raczej przezroczysta maź. jesli dostanie sie w okolice pochwy moze dojsc do zaplodnienia z gory dziekuje za odp. pzdr. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Madelajn
|
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 11:39 pm Temat postu: |
|
|
Tak, w płynie preejakulacyjnym niestety mogą być obecne plemniczki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bartosz
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 12:32 am Temat postu: |
|
|
hmm czy sa one rownie mocne i wytrzymale jak z prawowitego wytrysku? bo kurcze pod wplywem chwili zreszta strasznie nie odpowiedzialnie, nie wiem czy nie dotykalem sromu mojej Ukochanej palcem ktorym wczesniej dotykalem preejakulatu.. istnieje duze prawdopodobienstwo ciazy? (ma regularne okresy 28-dniowe, menstruacja zaczela sie 28 stycznia trwa u niej 5dni, wiec koniec teoretycznie 1.. dzis 4.. czyli owulacja teoretycznie 11, plemniki zyja ponoc do 7 dob. ale natura plata figle.. eh) czy po umyciu rak zwykla woda usuwamy plemniki ? i jeszcze jedno, jak dlugo zyja plemniki w srodowisku ,,pokojowym'' ? dziekuje za odp. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 11:21 am Temat postu: |
|
|
ja powiem tak, ten przezroczytsy plyn ktory wydobywa sie z penisa podczas podniecenia teoretycznie nie powinien zawierac plemnikow poniewaz jest to plyn z prostaty - ale przed samym wytryskiem moze wystapic tzw. kropelkowanie i tam moga znajdowac sie plemniki, sa one mniej wytrzymale niz takie z wytrysku ale zawsze jakies ryzyko istnieje.... natomiast jezeli do wytrysku bylo daleko to w tym plynie nie ma plemnikow
bartosz napisał: | plemniki zyja ponoc do 7 dob. ale natura plata figle.. eh) czy po umyciu rak zwykla woda usuwamy plemniki ? i jeszcze jedno, jak dlugo zyja plemniki w srodowisku ,,pokojowym'' ? dziekuje za odp. |
nie no 7 dni to za duzo zdania sa podzielone ale mnie uczyli ze 3 dni to gora
zwykla woda zabije plemniki a w warunkach pokojowych to musza miec odpowiednie warunki, odzywcze i termiczne wiec daje gora 3 minuty |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bartosz
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 12:07 pm Temat postu: |
|
|
tak, bardzo daleko. w ogole nie dotykala mojego przyrodzenia a jak pisalem na poczatku mocze sie na sam skutek podniecenia (no i moze brudnych mysli ), wiec licze ze wszystko jest ok. a apropo zycia plemnikow, ja rowniez do wczoraj myslalem ze sa to max. 72 h jednak lekko zdenerwowany zaczalem szukac wiecej info i na jakis forum przeczytalem o 7 dniach. hmm.. z ta woda i 3 minutami to info pewne? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 12:15 pm Temat postu: |
|
|
Tak giną po 2-3 minutach. |