Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ból jąder bez urazu

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gość
Gość

PostWysłany: Pią Lut 10, 2006 11:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzienki paweł!!

mam zamiar isc do lekarza ale nie moge sie zebrac brak czasu !!
zazwyczaj y sie nawed nie przyjmowa!!! ale w tedy nabawilem sie takiego urazu ze szkoda mowic:(
wyobraz sobie sytulacie gdzie uprawiasz sex normalnie wszystko w porzo a kiedy juz zalorzysz gume!! to "chlopak"golem okiem pad:((((((
myslaem ze sie zaplacze!! przez to sie teraz boje !! ze znowu bedzie to samo ale nie sandze poniewaz w tedy bylismy w samochodzie nie wygoda zimno na dodatek zaparkowalismy pod kosciolem<lol>
i wiele czynikow ktorych mi nie nie podobalo mniedzy innymi jak ludzie sobie normalnie chodzili!!! a teraz jak cos to mam ndzieje ze bedziem mieli lozeczko co oznacze miejsze szanse takiego zdarzenia co o tym sandzisz?? bo od tam tej pory tego nie robilismy bo moja patnerka mam okresik i juz sie jej konczy a w niedziele idziemy na 100dniowke !! wiec bedziem chceli troche "poszalec;)" i nie wiem czy mam isc przed 100dniowka do lekarza czy lepiej narazie nie zawracac sobie tym glowy??Sad(
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Lut 10, 2006 1:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Decyzja należy do Ciebie, kiedy iść.

A co do sexu, to jednak warto mieć wygone łózko i nie martwić sie o to czy ktoś wejdzie do domu czy pokoju czy nie. Nie ograniczać se czasem i zająć sie przyjemnościa Wink

W tedy naprawde ogrom problemów znika. Sami czesto nie zdajemy sobie sprawy ile zależy od okoliczności, a tak naprawde zalezy wiele. Czasem lepiej poczekać na dogodną sytacje, doznania są w tedy o wiele bardziej przyjemne Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
help

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lut 10, 2006 2:32 pm    Temat postu: pomocy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sad czesc. jestem 16 letnim chlopakiem mającym problem z prawym jadrem ktory mnie boli . Nie wiem dlaczego . pojawial sie on wczesniej lecz bolalo mnie bo duzym wysilku m.in robilem brzuszki . lecz teraz zaczelo bolec nagle . myslalem ze bedzie bolalo pare godzin lecz utrzymuje sie 3 dzien . nie wiem co zrobic. a no i jeszcze nie wiem czy to pomoze ale czasami popełniam "samogwałt'' . prosze pomozcie .. Robert
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lut 10, 2006 3:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Masturbacja zazwyczaj nie wpływa na ból jąder. A nazwa "samogwałt" wywodzi sie bardziej z etyczneg (religinjego) podejścia.

Jzeli ból nie ustaje to warto było by sie zgłosić do lekarza.
Powrót do góry
help

PostWysłany: Pią Lut 10, 2006 3:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poczekam do jutra bo to nie jest bol taki ze nie moge chodzic tylko boli mnie jak cos proboje z nimi robic np . badac czy jest wszystko z nimi ok . mam nadzieje ze w moim wieku nie moze to byc cos powaznego ?? ...
Powrót do góry
problem

PostWysłany: Pią Lut 10, 2006 8:49 pm    Temat postu: nie wiem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam . pomozcie mi poniewaz boje sie ze z moimi jądrami jest cos nie ok . tzn z moim prawym jądrem . mam zkurczona mosznę tak jak byłoby zimno a jestem w bardzo cieplyw pomieszczeniach jadro prawe mnie nie boli tylko jak dotykam je . co to moze byc ?? pomozcie ..
Powrót do góry
17latek
Gość

PostWysłany: Pią Lut 17, 2006 11:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam straszny problem. Mowiac szczerze czesto sie masturbowałem, ale teraz z tym skończyłem myśląc, że problemy takie jak żylaki znikną. Jednak jest nawet gorzej. Gdy siedze z dziewczyna i się pieścimy to później strasznie bolą mnie jądra i podbrzusze. Oprócz tego na penisie mam straszne żylaki, i niekiedy problemy z oddawaniem moczu. Czuje się fatalnie. Mam zamiar wybrać się do lekarza, jednak proszę o pomoc. Może ktoś wie czy to jest groźne ??
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Lut 18, 2006 9:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uciążliwe ale całkiem do wyleczenia Wink

A masturbacja nie wpływa na nic Wink Jeżeli jest zachowana higiena to oprucz względów moralnych masturbacja niczym nie grozi Wink
Powrót do góry
17latek
Gość

PostWysłany: Sob Lut 18, 2006 10:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wielkie dzieki. Za tydzień wybieram się do lekarza, mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle...
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Lut 18, 2006 10:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Smile

Ja byś mógl to wpadnij potem na forum i napisz co dalej Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 2 z 10