Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gość Gość
|
Wysłany: Pią Lut 10, 2006 11:28 am Temat postu: |
|
|
dzienki paweł!!
mam zamiar isc do lekarza ale nie moge sie zebrac brak czasu !!
zazwyczaj y sie nawed nie przyjmowa!!! ale w tedy nabawilem sie takiego urazu ze szkoda mowic:(
wyobraz sobie sytulacie gdzie uprawiasz sex normalnie wszystko w porzo a kiedy juz zalorzysz gume!! to "chlopak"golem okiem pad:((((((
myslaem ze sie zaplacze!! przez to sie teraz boje !! ze znowu bedzie to samo ale nie sandze poniewaz w tedy bylismy w samochodzie nie wygoda zimno na dodatek zaparkowalismy pod kosciolem<lol>
i wiele czynikow ktorych mi nie nie podobalo mniedzy innymi jak ludzie sobie normalnie chodzili!!! a teraz jak cos to mam ndzieje ze bedziem mieli lozeczko co oznacze miejsze szanse takiego zdarzenia co o tym sandzisz?? bo od tam tej pory tego nie robilismy bo moja patnerka mam okresik i juz sie jej konczy a w niedziele idziemy na 100dniowke !! wiec bedziem chceli troche "poszalec;)" i nie wiem czy mam isc przed 100dniowka do lekarza czy lepiej narazie nie zawracac sobie tym glowy??( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Lut 10, 2006 1:40 pm Temat postu: |
|
|
Decyzja należy do Ciebie, kiedy iść.
A co do sexu, to jednak warto mieć wygone łózko i nie martwić sie o to czy ktoś wejdzie do domu czy pokoju czy nie. Nie ograniczać se czasem i zająć sie przyjemnościa
W tedy naprawde ogrom problemów znika. Sami czesto nie zdajemy sobie sprawy ile zależy od okoliczności, a tak naprawde zalezy wiele. Czasem lepiej poczekać na dogodną sytacje, doznania są w tedy o wiele bardziej przyjemne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
help
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lut 10, 2006 2:32 pm Temat postu: pomocy |
|
|
czesc. jestem 16 letnim chlopakiem mającym problem z prawym jadrem ktory mnie boli . Nie wiem dlaczego . pojawial sie on wczesniej lecz bolalo mnie bo duzym wysilku m.in robilem brzuszki . lecz teraz zaczelo bolec nagle . myslalem ze bedzie bolalo pare godzin lecz utrzymuje sie 3 dzien . nie wiem co zrobic. a no i jeszcze nie wiem czy to pomoze ale czasami popełniam "samogwałt'' . prosze pomozcie .. Robert |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Lut 10, 2006 3:06 pm Temat postu: |
|
|
Masturbacja zazwyczaj nie wpływa na ból jąder. A nazwa "samogwałt" wywodzi sie bardziej z etyczneg (religinjego) podejścia.
Jzeli ból nie ustaje to warto było by sie zgłosić do lekarza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
help
|
Wysłany: Pią Lut 10, 2006 3:15 pm Temat postu: |
|
|
poczekam do jutra bo to nie jest bol taki ze nie moge chodzic tylko boli mnie jak cos proboje z nimi robic np . badac czy jest wszystko z nimi ok . mam nadzieje ze w moim wieku nie moze to byc cos powaznego ?? ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
problem
|
Wysłany: Pią Lut 10, 2006 8:49 pm Temat postu: nie wiem |
|
|
witam . pomozcie mi poniewaz boje sie ze z moimi jądrami jest cos nie ok . tzn z moim prawym jądrem . mam zkurczona mosznę tak jak byłoby zimno a jestem w bardzo cieplyw pomieszczeniach jadro prawe mnie nie boli tylko jak dotykam je . co to moze byc ?? pomozcie .. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
17latek Gość
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2006 11:19 pm Temat postu: |
|
|
Witam. Mam straszny problem. Mowiac szczerze czesto sie masturbowałem, ale teraz z tym skończyłem myśląc, że problemy takie jak żylaki znikną. Jednak jest nawet gorzej. Gdy siedze z dziewczyna i się pieścimy to później strasznie bolą mnie jądra i podbrzusze. Oprócz tego na penisie mam straszne żylaki, i niekiedy problemy z oddawaniem moczu. Czuje się fatalnie. Mam zamiar wybrać się do lekarza, jednak proszę o pomoc. Może ktoś wie czy to jest groźne ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Lut 18, 2006 9:59 am Temat postu: |
|
|
Uciążliwe ale całkiem do wyleczenia
A masturbacja nie wpływa na nic Jeżeli jest zachowana higiena to oprucz względów moralnych masturbacja niczym nie grozi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
17latek Gość
|
Wysłany: Sob Lut 18, 2006 10:33 pm Temat postu: |
|
|
Wielkie dzieki. Za tydzień wybieram się do lekarza, mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Lut 18, 2006 10:42 pm Temat postu: |
|
|
Ja byś mógl to wpadnij potem na forum i napisz co dalej |