Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ja123 Gość
|
Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 7:03 pm Temat postu: bol |
|
|
Mam 14 lat. Od wczoraj boli mnie prawe jadro. Nawet czasem tak dziwnie wchodzi do srodka ciala(ale potem wychodzi). Nie wiem z czym to jest zwiazane. Casem sie masturbuje. Czy jak pojde do lekarza to on odkryje ze sie masturbuje? Czy to widac? Porsze o odpowiedz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 7:56 pm Temat postu: |
|
|
Nie nie widać.
Chodz masturbacja pod względem medycznym nie jest niczym złym ani niczemu nie grozi.
Owszem istnieje aspekt moralno religijny tego czynu. Ale to kwestia sumienia.
Dobrze że myślisz o wizycie u lekarza, nabierzesz w tedy ostatecznej pewności co sie dzieje.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pp Gość
|
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 9:51 pm Temat postu: |
|
|
Witam,
Od wczoraj odczuwam ból lewego jądra, z przerwami, ból ustaje, bądź zmniejsza się na wieczór.Wg mnie jądro nie jest powiększone, zaczerwienione, ból również nie jest mocny, powoduje dyskomfort, głównie psychiczny. Co może byc przyczyna takiego bólu?
Miałem skręt prawego jądra, zatem każdy ból jąder bardzo mnie stresuje (złe wspomnienia) Bardzo prosze o pomoc - nie mam także żadnych guzków, czy urazów mechanicznych jądro jest na swoim miejscu, jak zawsze, zatem nie widze potrzeby konsultacji z lekarzem. Proszę o pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jah
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 10:34 pm Temat postu: |
|
|
I tu się mylisz! Wydaje mi się żę dość cięzko na odległość określić co to jest - a lekarz napewno pomoże.
Za coś im (NIE) płacą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Cze 24, 2006 7:00 am Temat postu: |
|
|
Ale teoretyzując, dziwne jest to, ze na wieczór ból ustaje. Wiem, ze niektóre bóle jądra wywołane mogą być stresem. Jak sądzicie? To może być ta wersja? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Keke Gość
|
Wysłany: Wto Lip 11, 2006 11:35 pm Temat postu: |
|
|
Skoro mowa o bólu jąder, to też mam taki problem
Jakoś wczoraj zaczęły mnie boleć jądra, tzn głównie lewe - nie wiem czy "boleć" to odpowiednie słowo, czasem jak chodzę albo o coś obijam to po prostu je mocniej czuję Jak dotykam, to też specjalnie nie bolą. Jak o tym nie myślę, to zdaje się, że wogle nie bolą Powoduje to pewien dyskomfort, ale głównie psychiczny Muszę dodać, że często śpię na brzuchu (jakoś mi od dziecko zostało), jestem szczupły, mam 16 lat (nieskończone). Czasem noszę też bokserki takie bardziej obcisłe, z ciasniejszymi nogawkami. Nigdy wcześniej żadnych problemów z jądrami nie miałem, tzn od czasu do czasu taki lekki ból był, ale mijał. Dość często się masturbuję - mniej więcej co drugi dzień (ostatni raz może trzy dni temu), a słyszałem, że to też ma jakiś wpływ? Czy ból (jakotaki) może też być wywołany tym, że jądra i moszna po prostu jeszcze rosną?
Niebardzo chce mi się iść do lekarza, zwłaszcza, że wydaje mi się, że wyolbrzymiam problem :/
Help! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Lip 12, 2006 9:18 am Temat postu: |
|
|
Najpierw napisałem bardzo ostry post komętujący coś co napisałeś.
Po zastanowieniu jednak napisze krótko i na temat:
NIE PANIKUJ, a jak masz jakiś problem to idź do lekarza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamil123
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 3:59 pm Temat postu: |
|
|
Witam. Jestem już umówiony do lekarza ale chciałbym się dowiedzieć co może mnie u niego spotkać. od 1 miesiąca wyczuwam narośl na obu jądrach. Po 2 tygodniach zaczeło mnie boleć najpierw prawe a kilka dni pózniej lewe.
Lewe boli mnie do tej pory a prawe zaczeło się powiększać ale minimalnie.
Co to może być ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rasin Gość
|
Wysłany: Pią Sie 11, 2006 11:08 pm Temat postu: |
|
|
mam dziewczynę i jestem z tego niezwykle szczęśliwy ale mam i klopot. Często i długo(czasem bardzo dlugo) całujemy się. Po jakimś czasie zaczynają boleć mnie oba jądra, cieżko mi chodzić czy siedzieć....innymi słowy jest to niewykle uciazliwe i martwiące. nie jestem lekarzem chodz chcialem nim zostac wiec nie mam zeiolnego pojecia o co chodzi. mam pewne przypuszczenia ale to nic pewnego. jesli bole beda sie powtarzac i nasilac to pewnie pojde do lekarza....ale wolalbym najpierw posluchac waszego zadania...dozgonna wdziecznosc za odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Pią Sie 11, 2006 11:25 pm Temat postu: |
|
|
sadze ze ten bol pochodzi z nierozladowanego napiecia seksualnego. taki dluuugi pocalunek jst czynnoscia bardzo erotyczna i napewno jestes bardzo przy tym podniecony. ale jak zrozumialam to podniecenie nie znajduje ujscia w orgazmie. i z tego co mi wiadomo moga od tego bolec jadra. czasem nawet dosc mocno. to nie jest zadna choroba. normalna reakcja organizmu. sam sie domysl jak temu zapobiegac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|