Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
on89 Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 15, 2006 3:52 pm Temat postu: |
|
|
Witam mam problem otóż od kilku dni boli mnie prawe jądro jest ono troche nizej niz lewe kilka dni przed tym jak zaczoło mnie ono bolec to podczas pieszczot z dziewczyną nie miałem wytrysku troche sie zaczynam martwic jest to bardzo uciązliwe prosze o jakas rade |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jedrek
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Gru 23, 2006 8:20 am Temat postu: dziwny bol jader |
|
|
witam
czytałem tematy na forum ale nie znalazłem nic jakie są odciśniecia jąder w śnie. 3 Dni temu polozylem sie w spodniach spac (nie mialem zamiaru spac ) jak sie obudzilem strasznie bolaly mnie jadra teraz bola mnie mniej ale po 3 dnaich lekki bol nadal jest, czy to mozliwe zeby to bylo zwykle odcisniecie czy moze cos powazniejszego ? sa normalnej wielkosci (chociaz lewe wydaje mi sie minimalnie wieksze) nie bola przy dotyki nie ma zadnych guzkow (wszystko w normie). i takie pytanie jakie sa objawy zapalenia jadra ?
p.s.
mam 20 lat wiec chyba to zaden rak/zapalenie nie jest :< |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cukier51
|
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 2:58 am Temat postu: |
|
|
dziwne, ja akurat nie mialem czegos takiego i nie zdazylo mi sie to po nocy.
aczkolwiek mam problem tez z jadrem. jak wiadomo, kazdy reaguje jakos na zbilzenia i pocalunki z dziewczyna i wogole. nie wiem dlaczego, ale to juz chyba emocje, dochodzi do wzwodu, kiedy sie miziamy i całujemy. ostatnio kiedy wrocilem do domu, strasznie bolały mnie jadra, bardziej prawe. nie wiem czy mialem goraczke ale bylem rozpalony bardzo na twarzy. po dwoch godzinach snu z termoforem w poł na podbrzuszu i w pol na genitaliach, bol ustapil. jednak nastepnego dnia sytuacja powtorzyla sie.
nie wiem co mam zrobic, czy sie zamartwaic tym, czy jeszcze poczekac, no i czy wy tez tak macie, ze podczas namietnych pocalunkow i zblizen tez macie wzwody? chcialbym zaznaczyc ze od niedawna jestem z dziewczyna, nie uprawiamy seksu, aczkowliek nie jestem prawiczkiem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosc_2639
|
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 5:56 pm Temat postu: ból jąder |
|
|
witam ja z pytaniem:
od 3 dni bolą mnie jądra tzn wlasciwie to tylko lewe ale prawe od czasu do czasu tez ból nie jest załodobowy ale kilkugodzinny
I teraz pytanie niebolały mnie dziś jądra dopuki nie zmasturbowałem się gdyż chciałem sprawdzic czy zacznie mnie boles i okazało się ze mnie boli
co dalej?
prosil bym o szybką odpowiedź
EDIT\ acha i czy to moze byc spowodowane dorastaniem? mam 16 lat ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kazeb
|
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 6:24 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie. Mam podobny problem. W poniedzialek bardzo bolalo mnie prawe jaro praie chodzic nie moglem. Moczylem w cieplej wodzie, smarowalem olejkiem kamforowym. We wtorek juz bylo lepiej chodilem normalnie i tak jest do dzisiaj tylko ze dalj lekki dyskomfort czuje w okolicach prawgo jadra dalej mam moze nie bol ale takie dziwne uczucie sam nie wiem jak to ziagnozowac? co mam robic? jaka moze byc tego przyczyna? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
untitleddocument
|
Wysłany: Nie Lut 18, 2007 1:31 am Temat postu: |
|
|
Hej .
Mam problem. Co jakiś czas mam przeraźliwie przenikliwy ból prawego jądra - ale tylko pod uciskiem któregoś z "końców" tego jądra.
Czasem pojawia się na chwilę i znika. Dziś, po bardzo intensywnym dniu z moją dziewczyną (4-krotny wytrysk), ból a raczej tkliwość jądra pojawiła się znowu - w najmocniejszym jak dotąd wydaniu. Czy to mogą być żylaki? - Jestem jeszcze w miarę młody.
Starałem się wybadać różnicę, między lewym a prawym jądrem - lewe leży w mosznie trochę niżej, oraz wydaje mi się, że żyły przy prawym są trochę grubsze od tych przy lewym - mają coś koło 0,5cm średnicy.
Masturbuję się regularnie, więc to prawdpopodobnie nie jest "przepełnienie".
Proszę, powiedźcie coś więcej niż tylko słowo "lekarz". |
|
Powrót do góry |
|
|
|
chybsz
|
Wysłany: Sob Lut 24, 2007 1:45 pm Temat postu: |
|
|
przyłączam sie do wypowiedzi reszty..mam podobny problem. przenikliwy bol który ustaje, czasami wogole w ciągu dnia a na drugi dzien powraca. Czasami w ciagu dnia wogole nie czuc i nagle jest, i tak jak ktos juz powiedzial czasami o tym nie mysle to nie czuje.gdy juz jest szansa ze zniknąl to powraca.wku***a mnie to niemiłosiernie.Jak narazie to do lekaza nie zamierzam sie wybierac, mam nadzieje ze niedlugo przejdzie.Moze on miec związek z przebytą operacją(ok 3 lata temu)? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pytanie
|
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 12:47 am Temat postu: |
|
|
mam podobny problem jak niektorzy tutaj po igraszkach z dziewczyna bola mnie jadra, mowicie ze to nie jest choroba, ale czy jest jakis sposob zeby mnie nie bolaly, czy przed kazda wizyta u dziewczyny musze sie masturbowac zeby wyproznic jadra ?
no i jeszcze mam takie jagby zgrubienie nad jadrem jak by czyms napecznialo
---edit by Pituszka
Jeżeli chcesz coś dodać lub usunąć użyj obcji "zmień". |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gallanonim
|
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 6:40 pm Temat postu: Bola mnie jądra.... POMOCY |
|
|
Witam,
zdecydowalem sie pisac na forum bo wstydze sie isc do lekarza.Pozatym chce zapytac odrazu jakiego.Moj problem jest niestety bolesny.Mam 20 lat i bola mnie jądra.czytalem ze to w tym wieku dosc spotykane.Problem lezy w tym ze bola mnie po dlugim wzwodzie penisa.Nie konczacym sie zawsze wytryskiem.Co ciekawe nigdy mnie nie boli przed pojsciem do toalety i oddaniem stolca badz moczu.DOpiero po.Nie wiem co mi jest....
czy ktos moze mi cos doradzic? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adiera1
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 7:58 pm Temat postu: |
|
|
No mnie też boli od niedzieli, a raczej nieprzyjemnie uciska lewe jądro, znaje się że są normalnej wielkości, czy powodem może być to iż w sobotę kompałem się w jeziorze które miało około 10C? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|