Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ból jąder bez urazu

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
on89
Gość

PostWysłany: Pią Wrz 15, 2006 3:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam problem otóż od kilku dni boli mnie prawe jądro jest ono troche nizej niz lewe kilka dni przed tym jak zaczoło mnie ono bolec to podczas pieszczot z dziewczyną nie miałem wytrysku troche sie zaczynam martwic jest to bardzo uciązliwe prosze o jakas rade Smile
Powrót do góry
jedrek

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Gru 23, 2006 8:20 am    Temat postu: dziwny bol jader Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam
czytałem tematy na forum ale nie znalazłem nic jakie są odciśniecia jąder w śnie. 3 Dni temu polozylem sie w spodniach spac (nie mialem zamiaru spac Sad) jak sie obudzilem strasznie bolaly mnie jadra teraz bola mnie mniej ale po 3 dnaich lekki bol nadal jest, czy to mozliwe zeby to bylo zwykle odcisniecie czy moze cos powazniejszego ? sa normalnej wielkosci (chociaz lewe wydaje mi sie minimalnie wieksze) nie bola przy dotyki nie ma zadnych guzkow (wszystko w normie). i takie pytanie jakie sa objawy zapalenia jadra ?

p.s.
mam 20 lat wiec chyba to zaden rak/zapalenie nie jest :<
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
cukier51

PostWysłany: Czw Gru 28, 2006 2:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziwne, ja akurat nie mialem czegos takiego i nie zdazylo mi sie to po nocy.
aczkolwiek mam problem tez z jadrem. jak wiadomo, kazdy reaguje jakos na zbilzenia i pocalunki z dziewczyna i wogole. nie wiem dlaczego, ale to juz chyba emocje, dochodzi do wzwodu, kiedy sie miziamy i całujemy. ostatnio kiedy wrocilem do domu, strasznie bolały mnie jadra, bardziej prawe. nie wiem czy mialem goraczke ale bylem rozpalony bardzo na twarzy. po dwoch godzinach snu z termoforem w poł na podbrzuszu i w pol na genitaliach, bol ustapil. jednak nastepnego dnia sytuacja powtorzyla sie.

nie wiem co mam zrobic, czy sie zamartwaic tym, czy jeszcze poczekac, no i czy wy tez tak macie, ze podczas namietnych pocalunkow i zblizen tez macie wzwody? chcialbym zaznaczyc ze od niedawna jestem z dziewczyna, nie uprawiamy seksu, aczkowliek nie jestem prawiczkiem.
Powrót do góry
Gosc_2639

PostWysłany: Sob Sty 06, 2007 5:56 pm    Temat postu: ból jąder Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam ja z pytaniem:
od 3 dni bolą mnie jądra tzn wlasciwie to tylko lewe ale prawe od czasu do czasu tez ból nie jest załodobowy ale kilkugodzinny
I teraz pytanie niebolały mnie dziś jądra dopuki nie zmasturbowałem się gdyż chciałem sprawdzic czy zacznie mnie boles i okazało się ze mnie boli

co dalej?

prosil bym o szybką odpowiedź

EDIT\ acha i czy to moze byc spowodowane dorastaniem? mam 16 lat ...
Powrót do góry
kazeb

PostWysłany: Czw Sty 18, 2007 6:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie. Mam podobny problem. W poniedzialek bardzo bolalo mnie prawe jaro praie chodzic nie moglem. Moczylem w cieplej wodzie, smarowalem olejkiem kamforowym. We wtorek juz bylo lepiej chodilem normalnie i tak jest do dzisiaj tylko ze dalj lekki dyskomfort czuje w okolicach prawgo jadra dalej mam moze nie bol ale takie dziwne uczucie sam nie wiem jak to ziagnozowac? co mam robic? jaka moze byc tego przyczyna?
Powrót do góry
untitleddocument

PostWysłany: Nie Lut 18, 2007 1:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej Exclamation .

Mam problem. Co jakiś czas mam przeraźliwie przenikliwy ból prawego jądra - ale tylko pod uciskiem któregoś z "końców" tego jądra.

Czasem pojawia się na chwilę i znika. Dziś, po bardzo intensywnym dniu z moją dziewczyną (4-krotny wytrysk), ból a raczej tkliwość jądra pojawiła się znowu - w najmocniejszym jak dotąd wydaniu. Czy to mogą być żylaki? - Jestem jeszcze w miarę młody.

Starałem się wybadać różnicę, między lewym a prawym jądrem - lewe leży w mosznie trochę niżej, oraz wydaje mi się, że żyły przy prawym są trochę grubsze od tych przy lewym - mają coś koło 0,5cm średnicy.

Masturbuję się regularnie, więc to prawdpopodobnie nie jest "przepełnienie".

Proszę, powiedźcie coś więcej niż tylko słowo "lekarz". Idea
Powrót do góry
chybsz

PostWysłany: Sob Lut 24, 2007 1:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przyłączam sie do wypowiedzi reszty..mam podobny problem. przenikliwy bol który ustaje, czasami wogole w ciągu dnia a na drugi dzien powraca. Czasami w ciagu dnia wogole nie czuc i nagle jest, i tak jak ktos juz powiedzial czasami o tym nie mysle to nie czuje.gdy juz jest szansa ze zniknąl to powraca.wku***a mnie to niemiłosiernie.Jak narazie to do lekaza nie zamierzam sie wybierac, mam nadzieje ze niedlugo przejdzie.Moze on miec związek z przebytą operacją(ok 3 lata temu)? Evil or Very Mad
Powrót do góry
pytanie

PostWysłany: Nie Lut 25, 2007 12:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam podobny problem jak niektorzy tutaj po igraszkach z dziewczyna bola mnie jadra, mowicie ze to nie jest choroba, ale czy jest jakis sposob zeby mnie nie bolaly, czy przed kazda wizyta u dziewczyny musze sie masturbowac zeby wyproznic jadra ?
no i jeszcze mam takie jagby zgrubienie nad jadrem jak by czyms napecznialo

---edit by Pituszka
Jeżeli chcesz coś dodać lub usunąć użyj obcji "zmień".
Powrót do góry
gallanonim

PostWysłany: Wto Kwi 10, 2007 6:40 pm    Temat postu: Bola mnie jądra.... POMOCY Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
zdecydowalem sie pisac na forum bo wstydze sie isc do lekarza.Pozatym chce zapytac odrazu jakiego.Moj problem jest niestety bolesny.Mam 20 lat i bola mnie jądra.czytalem ze to w tym wieku dosc spotykane.Problem lezy w tym ze bola mnie po dlugim wzwodzie penisa.Nie konczacym sie zawsze wytryskiem.Co ciekawe nigdy mnie nie boli przed pojsciem do toalety i oddaniem stolca badz moczu.DOpiero po.Nie wiem co mi jest.... Sad
czy ktos moze mi cos doradzic?
Powrót do góry
adiera1

PostWysłany: Czw Kwi 19, 2007 7:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No mnie też boli od niedzieli, a raczej nieprzyjemnie uciska lewe jądro, znaje się że są normalnej wielkości, czy powodem może być to iż w sobotę kompałem się w jeziorze które miało około 10C? Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 5 z 10