Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jadro
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 12:10 am Temat postu: |
|
|
Witam
Z jadrami nie mam zadnych problemow prawe jadra wraz z glowa ,ogonem i trzonem najadrza jest fizjologicznie wieksze i nie stwierzdam zadnych nieprawidlowosci(od kad pamietam zawsze bylo troche wieksze i bardziej wiszace),opuchlizny bolu,oba jadra sa takiej samej konsystencji nie sa twarde(patologicznie) i nie ma zadnych zgrubien czy objawow wymienionych w raku jadra.Jest jednak przy koncu jadra blirzszym podloza malutki jakby guzek .wyczuwa, go tak jak by zadarta skorke u palca ,z jedej strony gdy przesywam palec ten guzek jak by sie zadziera a zdrugiej juz go nie czuje.ogolnie nie ma ona ksztaltu guzka tylko jakby wlasnie zadartej skorki upalca dluzszy i plaski.Znajduje sie ona na powieszchni jadra i nie czuje dotykajac zeby bylo tam jakies stwardzenie w glab czy dookola.Znam atanomie jadra i nie sa to zadne nasieniewody itp.
1 czy guzki maja jakis okreslony ksztalt
2 jak dlugo sie rozwija rak jadra
3 czy to moze byc tak samo z siebie ze cos poprostu jest?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
comet
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 1:26 am Temat postu: taki sobie ból |
|
|
Większość powodów dla których są odczuwalne bóle jąder wiąże się z hormonami i dorastaniem, a także z inicjacją seksualną.
Fabryka pracuje, jest towar, ale nie ma zbytu.
Do póki to się nie unormuje, pojawiają się problemy.
Powinniście panowie prowadzić w miarę higieniczny tryb życia, a nadmiar (&) rozładowywać w naturalny sposób.
W podbramkowych okolicznościach, nie zaszkodzi zimny prysznic i dużo ruchu.
Docikliwym proponuję udać się do lekarza urologa.
Może znajdzie jakąś chorobę? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jajajo
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 10:46 am Temat postu: wyczułem coś na lewym jądrze |
|
|
w górnej części jądra wyczuelem jakiś guzek jest nawet twardy od tego czuje lekki ucisk na jądrze co to moze byc i czy mam sie bać i co mam zrobic???
----edit by emilka----
Proszę nie pisać takich samych postów w dwóch tematach.
Jeden temat został usuniety. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 1:38 pm Temat postu: |
|
|
sam ból może być spowodowany hormonami, uciskiem, niczym groźnym, ale ponieważ pojawił się guzek, to radze pójść do urologa. po takim określeniu jedynie objawów bez zbadania przez lekarza ciężko cokolwiek stwierdzić. takie objawy mogą być nawet przy wodniaku, przepuklinie mosznowej, guzie jądra... a może to równie dobrze nie być żaden stan chorobowy.
ps. a ponieważ masz 14 lat, to pewnie to kwestia dojrzewania. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gallanonim
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 10:03 pm Temat postu: |
|
|
odświeżam temat bo mi nikt nie pomógł Nadal to mam.dziś się widziałem z moją dziewczyną.Dość długo sie nie widziliśmy no to się CAŁY ucieszyłem.Po kilkunastu minutach miłych figielków (bez zabawy narządami płciowymi) zakończyliśmy i poszliśmy na spacerek.Po kilku godzinach a nawet teraz to pisząc czuje okropny ból jąder i wszystko dookoła.Poprostu bez tabletki przeiwbólowej nie obejdzie sie Tak sie dzieje zawsze gdy figlujemy i nie finalizujemy naszych zabaw sexem z penetracja czy pettingiem. Czytalem ze te bóle sa normalna rekacja każdego zdrowego meskiego organizmu.;Ze to nadmiar nasienia który zostąl nie wydalony i ciśnienie mnie rozwala od wewnątrz... ale dlaczego ja to mam a niektórzy nie mają? Czy da się cos z tym zrobić? TO OKROPNY PROBLEM |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 10:25 pm Temat postu: |
|
|
Mimo wszystko radziłabym pokonać wstyd i iść do lekarza. Co będzie jeżeli okaże się, że to coś naprawdę poważnego? :/ _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gallanonim
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 10:33 pm Temat postu: |
|
|
karioka napisał: | Mimo wszystko radziłabym pokonać wstyd i iść do lekarza. Co będzie jeżeli okaże się, że to coś naprawdę poważnego? :/ |
chyba zrobie tak jak mowisz... Mam nadzieje ze to jednak nic powaznego.W poniedzialek ide do rodzinnego i bede go nękał o skierowanie do specjalisty. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 10:45 pm Temat postu: |
|
|
Zdrowie jest najważniejsze, warto sie przełamać. Będę trzymać kciuki! _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 11:13 pm Temat postu: |
|
|
Spróbuj może najpierw, przed pójściem do lekarza, poprostu po spotkaniu z twoją dziewczyną, kiedy tak CAŁY się cieszysz, poprostu sam doprowadź do orgazmu. Sprawdź, czy przypadkiem to ci nie pomoże. Bo mi się coś tak wydaje że to może być to.
pozdrawiam _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
comet
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 2:49 am Temat postu: tak sie robi budżet |
|
|
Cytat: | W poniedzialek ide do rodzinnego i bede go nękał o skierowanie do specjalisty. |
No i tak się robi budżet zf służby zdrowia.
Twoje dolegliwości są jak najbardziej normalne.
Normalne.
Jeszcze do dzisiaj śmieje się z nich moja kobieta.
Mógłbyś wziąc coś na spadek potencji, ale tobie nie o to chodzi.
Mogę ci tylko podpowiedzieć, że w miarę regularne współżycie niweluje ten problem.
Inne sposoby zaspakajania, nie dają efektu.
Cierp, z wiekiem to minie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|