Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ból jąder bez urazu

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Cze 28, 2007 10:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JAki srodek? jak dlugo.? jaki odblok /?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Zibi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Cze 28, 2007 11:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Masz nauczke kolego i to znaczącą... Twój błąd. Jeżeli piszesz że bół długo trwa to jest powód do zaniepokojenia.
Powrót do góry
florka19

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Cze 28, 2007 11:39 pm    Temat postu: Nie wiem jak mu pomóc;/ Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam chłopaka od pól roku. Jakiś miesiąc temu rozpoczęlismy współżycie. Jest bardzo fajnie. Poza jednym. Kiedy kochamy się np. trzeci raz(ale w dosc duzych odstępach czasu np 3 godziny i za kazdym razem z wytryskiem i uzywając prezerwatyw) to po ostatnim wytrysku bolą go jądra. Zdazylo się tez ze dwa razy że bolaly go mimo ze nie kochalismy sie tego dnia. Nie jest to jakis silny ból ani nie boli go podbrzusze. Bolą go oba jądra, nie ma problemów z oddawaniem moczu. czasem tez za ktoryms stosunkiem jego czlonek jest w wzwodzie dosc miękki co martwi mojego chłopaka do tego stopnia ze ewidentnie pzrez ten stres calkiem mu opada. Staram sie jak moge zawsze traktowac to normalnie i poswięcam mu bardzo duzo czulosci mimo to widze ze ma z tego powodu kompleks. dodam ze ma 18 lat. Jeśli ktoś miał podobne przeżycie lub wie co nalezy zrobic bede bardzo wdzięczna za pomoc bo nie wiem co robic. Pozdrawieam:)
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Cze 29, 2007 12:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czasem jest tak że po paru stosunkach jądra poprostu bola od " pracy " ( ja bym to tak określił Smile ).
Powrót do góry
florka19

PostWysłany: Pią Cze 29, 2007 1:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki:) mam nadzieje ze to tylko to. ale jesli ktos bedzie mial jesczce cos do dodania to bede badrzo wdzięczna;*
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Cze 29, 2007 11:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi o pobolewanie nie mocny ból że kolega nie może wytrzymać.
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Cze 29, 2007 6:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gonzi napisał:
Masz nauczke kolego i to znaczącą... Twój błąd. Jeżeli piszesz że bół długo trwa to jest powód do zaniepokojenia.

Najpewniej nie "odblokowal sie" tzn po takich cyklach <lub w trakcie niektorych> stosuje leki ktore podnosza poziom wlasnegotestosteronu badz wspomagaja jadra przy produkcji spermy. Z czego wynika jego blad ?zapewne nie stosowal tych srodkow i jadra przestaly produkowac sperme. badz produkuja jej bardzo malo - utracily swe najwazniejsze zadanie wiec zaczely zanikac.
Sprawa wroci do ladu ale potrwa to i bedzie baaardzo bolesne nie tylko dla jader ale i calego organizmu. jest kilka wyjsc ale chlopak musi opisac co bral przez jaki czas itd itd
Powrót do góry
Ruleta

PostWysłany: Pon Lip 02, 2007 12:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam!
mam problem. Mianowicie od jakiegos czasu, boli mnie lewe jądro... zaobserwowałem, że gdy nosze obcisłą bielizne ból się nasila. moje lewe jadro jest troche opuszczone wzgłędem drugiego... z tego co czytałem, może to być jakiś żylak... ale nie jestem tego pewien, lekarz Urolog tez nie jest pewnien. Czekam na USG 10 lipca. Gdy próbowałem znaleźć jakąś przyczyne, dotykając i masując jądro nic nie zaobserwowałem. ból nie jest silny raczej wywołuje u mnie niepokój. czasem boli mnie jeszcze żołądź, także ból nie jest mocny. czy to może miec jakiś związek co to może być? ponad miesiąc temu miałem różyczke, być może jest to jakieś powikłanie... wcześniej moje jądra napuchły i bolały oba troche mocniej niz teraz boli lewe. Gdy wezmę kąpiel moszna nie zawsze jest rozluźniona, jądra są położone blisko ciała i boli lewe.
Powrót do góry
Marko

PostWysłany: Nie Gru 16, 2007 5:05 pm    Temat postu: Jądro Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam...
Od wczoraj pojawil sie problem z moimi orzeszkami... Dokladnie to jednym z nich... prawym... Confused Sprawwwwia okropny bol... promieniujacy do gornej czesci brzucha i prawej pachwiny noznej... Sad Wyglada na to jakby powrozek nasienny, nasieniowod lub cala gorna czesc jadra byla napuchnieta Mad Niby nigdzie sie nie udezylem.. Nic takiego sie nie stalo... Tak od po prostu pojawil sie bol, dokladnie od wczoraj wieczorem, polozylem sie do lozka z bolem... Rano wstalem bylo w porzadku, ale po poludniu bol znowu sie pojawil Sad Prosze o jak najszybsza pomoc, wskazowki informacje... Szukalem na sieci lecz niestety niewiele sie dowiedzialem Confused Jezeli bol nie ustapi bede musial udac sie do lekarza... Jak najszybciej Sad Pooomocy!

Przenoszę
Gonzi
a ja przyłączyłam do tematu pokrewnego
emilka
Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Nie Gru 16, 2007 5:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lepiej biegnij do lekarza czym predzej mój kolega ostatnio miał podobna sytyuacje i okazało sie ze mu sie nasieniowody splątały;] skręciły dokładnie a to stosunkowo nie bezpieczne jest;]
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 8 z 10