Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Cze 28, 2007 10:50 pm Temat postu: |
|
|
JAki srodek? jak dlugo.? jaki odblok /? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Cze 28, 2007 11:36 pm Temat postu: |
|
|
Masz nauczke kolego i to znaczącą... Twój błąd. Jeżeli piszesz że bół długo trwa to jest powód do zaniepokojenia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
florka19
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Cze 28, 2007 11:39 pm Temat postu: Nie wiem jak mu pomóc;/ |
|
|
Mam chłopaka od pól roku. Jakiś miesiąc temu rozpoczęlismy współżycie. Jest bardzo fajnie. Poza jednym. Kiedy kochamy się np. trzeci raz(ale w dosc duzych odstępach czasu np 3 godziny i za kazdym razem z wytryskiem i uzywając prezerwatyw) to po ostatnim wytrysku bolą go jądra. Zdazylo się tez ze dwa razy że bolaly go mimo ze nie kochalismy sie tego dnia. Nie jest to jakis silny ból ani nie boli go podbrzusze. Bolą go oba jądra, nie ma problemów z oddawaniem moczu. czasem tez za ktoryms stosunkiem jego czlonek jest w wzwodzie dosc miękki co martwi mojego chłopaka do tego stopnia ze ewidentnie pzrez ten stres calkiem mu opada. Staram sie jak moge zawsze traktowac to normalnie i poswięcam mu bardzo duzo czulosci mimo to widze ze ma z tego powodu kompleks. dodam ze ma 18 lat. Jeśli ktoś miał podobne przeżycie lub wie co nalezy zrobic bede bardzo wdzięczna za pomoc bo nie wiem co robic. Pozdrawieam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 12:27 am Temat postu: |
|
|
Czasem jest tak że po paru stosunkach jądra poprostu bola od " pracy " ( ja bym to tak określił ). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
florka19
|
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 1:09 am Temat postu: |
|
|
dzięki:) mam nadzieje ze to tylko to. ale jesli ktos bedzie mial jesczce cos do dodania to bede badrzo wdzięczna;* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 11:54 am Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o pobolewanie nie mocny ból że kolega nie może wytrzymać. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 6:12 pm Temat postu: |
|
|
Gonzi napisał: | Masz nauczke kolego i to znaczącą... Twój błąd. Jeżeli piszesz że bół długo trwa to jest powód do zaniepokojenia. |
Najpewniej nie "odblokowal sie" tzn po takich cyklach <lub w trakcie niektorych> stosuje leki ktore podnosza poziom wlasnegotestosteronu badz wspomagaja jadra przy produkcji spermy. Z czego wynika jego blad ?zapewne nie stosowal tych srodkow i jadra przestaly produkowac sperme. badz produkuja jej bardzo malo - utracily swe najwazniejsze zadanie wiec zaczely zanikac.
Sprawa wroci do ladu ale potrwa to i bedzie baaardzo bolesne nie tylko dla jader ale i calego organizmu. jest kilka wyjsc ale chlopak musi opisac co bral przez jaki czas itd itd |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ruleta
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 12:24 pm Temat postu: |
|
|
witam!
mam problem. Mianowicie od jakiegos czasu, boli mnie lewe jądro... zaobserwowałem, że gdy nosze obcisłą bielizne ból się nasila. moje lewe jadro jest troche opuszczone wzgłędem drugiego... z tego co czytałem, może to być jakiś żylak... ale nie jestem tego pewien, lekarz Urolog tez nie jest pewnien. Czekam na USG 10 lipca. Gdy próbowałem znaleźć jakąś przyczyne, dotykając i masując jądro nic nie zaobserwowałem. ból nie jest silny raczej wywołuje u mnie niepokój. czasem boli mnie jeszcze żołądź, także ból nie jest mocny. czy to może miec jakiś związek co to może być? ponad miesiąc temu miałem różyczke, być może jest to jakieś powikłanie... wcześniej moje jądra napuchły i bolały oba troche mocniej niz teraz boli lewe. Gdy wezmę kąpiel moszna nie zawsze jest rozluźniona, jądra są położone blisko ciała i boli lewe. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Marko
|
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 5:05 pm Temat postu: Jądro |
|
|
Witam...
Od wczoraj pojawil sie problem z moimi orzeszkami... Dokladnie to jednym z nich... prawym... Sprawwwwia okropny bol... promieniujacy do gornej czesci brzucha i prawej pachwiny noznej... Wyglada na to jakby powrozek nasienny, nasieniowod lub cala gorna czesc jadra byla napuchnieta Niby nigdzie sie nie udezylem.. Nic takiego sie nie stalo... Tak od po prostu pojawil sie bol, dokladnie od wczoraj wieczorem, polozylem sie do lozka z bolem... Rano wstalem bylo w porzadku, ale po poludniu bol znowu sie pojawil Prosze o jak najszybsza pomoc, wskazowki informacje... Szukalem na sieci lecz niestety niewiele sie dowiedzialem Jezeli bol nie ustapi bede musial udac sie do lekarza... Jak najszybciej Pooomocy!
Przenoszę
Gonzi
a ja przyłączyłam do tematu pokrewnego
emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 5:14 pm Temat postu: |
|
|
lepiej biegnij do lekarza czym predzej mój kolega ostatnio miał podobna sytyuacje i okazało sie ze mu sie nasieniowody splątały;] skręciły dokładnie a to stosunkowo nie bezpieczne jest;] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|