Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ból jąder bez urazu

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Zibi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Gru 16, 2007 5:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może podaj jeszcze wiek?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Marko

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Gru 16, 2007 5:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

17 Latek...
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Gru 16, 2007 5:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może wiec to jest ból spowodowany dojrzewaniem?? Miałem takowe bóle ale coś koło 15-16
Powrót do góry
Marko

PostWysłany: Nie Gru 16, 2007 5:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uhm... Dojrzewanie wydaje mi sie, ze mam za soba Wink i to kilka lat temu, w podobnym wieku jak Ty... Confused Nie mam pojecia co sie dzieje... Szczerze mowiac to panikuje troszke... I najgorsze mysli przychodza do glowy jak czytam tematy innych... Sad Aktualnie wydaje mi sie, ze troszeczke bol ustapil... Ale niepokoii mnie ta opuchlizna...
Wlasnie wlozylem lape do majtow... i ... Opuchlizna zeszla? "Przeowody" Sa tylko troszeczke nabrzmiale... Confused
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Gru 16, 2007 6:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

17 lat i zakończone dojrzewanie? E,e,e,e Idea Razz
Powrót do góry
Marko

PostWysłany: Nie Gru 16, 2007 6:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zakonczone moze nie Wink alee mysle, ze poczatki mam juz za soba... Nie mialem nigdy problemow z tego typu sprawami.. Dopiero teraz pojawia sie ta niepokojaca objawa Sad
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Gru 16, 2007 6:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Więc może to jest to Smile Może... Udaj się do lekarza jeżeli ból nie ustąpi.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

PostWysłany: Nie Gru 16, 2007 6:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja na jego miejscu ( chociaz pewnie nigdy nie bede bo nie mam jader Wink ) przeszla bym sie do lekarza nawet jakby bol przeszedl - lepiej dmuchac na zimne Smile
Powrót do góry
pochcio1

PostWysłany: Sro Lut 20, 2008 7:40 pm    Temat postu: bule jądra Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

siema pytanko orieruje sie ktos bo mam bule lewego jądra czy ktos wie co to jest lub morze byc?? z góry dzienkuje

------edited by emilka-----
temat przyłączylam do pokrewnego tematycznie i mam wielką prośbę: to nie forum ortograficzne - to fakt, ale proszę zwróc uwagę na ortografię....
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Lut 20, 2008 11:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Twój wiek. Mało info...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 9 z 10