Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
on30
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lut 21, 2008 1:38 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanie, czy podczas zabaw erotycznych z partnerką, w której no powiedzmy "mocno" zajęłaby się moimi jądrami, czyli ciągnęłaby, ściskała, skręcała itp czy może dojść do jakiś uszkodzeń? Jeśli tak, to jakie, co może się wydarzyć?? Z góry dzięki, pozdrawiam
P.S. Chcielibyśmy spróbować trochę "brutalniejszych" zabaw , może ktoś z Was preferuje również takie zabawy i może powiedzieć coś więcej na ten temat... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Lut 21, 2008 4:25 pm Temat postu: |
|
|
No jądra nie są jak kamień że można gnieść i rzucać.. Troszkę uwagi, rozwagi i wyobraźni żeby nic tam się nie stało...
Co do 2 pytanie to nie ten wątek. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ada88
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 9:30 pm Temat postu: |
|
|
a czy to jest wstyd jak chłopakowio podczas wizyty u lekarza ''stanie '' penis??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 12:10 am Temat postu: |
|
|
Co to za wstyd? Normalna rzecz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
grzesiek82
|
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 7:24 pm Temat postu: bol jąder |
|
|
witam,
od dwoch dni odczuwam bol jąder i przy tym bol nadbrzusza, nie wiem czy to jest spowodowane, czy moze to byc cos z pecherzem lub cos innego, prosze o porade
----edited by emilka----
temat przeniosłam do innego działu i tematu pokrewnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bartek2lol
|
Wysłany: Sro Lut 25, 2009 7:15 pm Temat postu: Ból jąder u mężczyzn |
|
|
Witam wszystkich.Jestem chłopakiem w wieku 14lat.mam problem już od dłuższego czasu,tzn. od 5lat jak pamiętam...Otóż,co ok 6 miesięcy,czasami wcześniej boli mnie lewe jądro.Jest to ból,który promieniuje do dolniej części brzucha.Denerwuje mnie to bardzo,ponieważ jest to ból tego typu,że jak staram się iść,to mnie właśnie wtedy boli.Jak siedze i się nie ruszam,to wtedy mniej....prawie wogóle...Martwie się tym,ponieważ boje się,że to rak ...W moim wieku....dojżewam płuciowo,więc to może dlatego.....Prosze o odpowiedzi,gdyż jest to dla mnie ważna sprawa....Boje się,że przez to gó...no nie dożyje 18astki....Proszę o porady...szczere....z Góry DZIĘKUJE
-----edited by emilka-----
przeniosłam temat do tematu pokrewnego problematyką |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fever
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Lut 25, 2009 8:09 pm Temat postu: |
|
|
zamiast się umartwiać idź lepiej do jakiegoś lekarza specjalisty i mu o wszystkim opowiedz, bo my tutaj możemy tylko spekulować :> |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bartek2lol
|
Wysłany: Czw Lut 26, 2009 4:41 pm Temat postu: |
|
|
Cześć Wam...Mam 14lat i od ok 5lat tak co kilka miesięcy,tzn co ok 6miesięcy boli mnie lewe jądro....nie wydaje się powiększone,ani żey miało jakiś gózek..Jest to ból,który raczej po 1dnym dniu zanika.....lecz niestety powraca po ok0,5 roku... Kiedy mnie boli...nie moge chodzić,bo wtedy nieźle boli.....wkurza mnie to strasznie....Prosze was napiszcie co to może być.....Jeśli rak....to mnie...no wiecie....szlag trafi Prosze o odpowiedzi:PZ góry dziękujexDD |
|
Powrót do góry |
|
|
|
baletudos Zbanowany
|
Wysłany: Pon Paź 05, 2009 6:48 pm Temat postu: hmmmm |
|
|
mam pytanie bo lekko scisnelem dala reka penisa to tak potem cos mnie zaklulo w rozkrokui. albo jak skacze to tak chwile jadro boli ....... czy cos jest to powaznego?
-----edited by emilka-----
przeniosłam temat do tematu pokrewnego problematyką |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|