Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 10:40 pm Temat postu: Ból przy lewym jądrze
Witam co jakis czas, nie zawsze ale czasami podczas gdy się podniecę a nie skończe lub czasami wystarczy pomyśle sobie o czymś przyjemnym to jakby zbiera mi się coś przy lewym jądrze. Gdy dotykam to troche boli. Powoduje ból w mosznie i przy nadbrzuszu. Na drugi dzien ustaje i jest ok ale mam tak czesto. Czy to cos strasznego?
Powrót do góry
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 11:37 pm Temat postu:
Ile masz lat?? Od jak dawna występuja bóle?
Powrót do góry
zaniepokojony22
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sob Lip 28, 2007 10:58 am Temat postu:
Mam 21 lat. Tak mam od jakichś 2 lat. :/ fakt jest taki ze jak nie współżyłem kilka miesiecy to był spokój jednak moja obecna kobieta mnie podnieca strasznie i to byle przy całowaniu .
Powrót do góry
bochen
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Wysłany: Sro Sie 08, 2007 11:43 pm Temat postu:
nasienie zbiera sie w najadrzach, podniecenie wzmaga produkcje nasienia dlatego wieksza jego ilosc naplywa do najadrzy. Bolace miejsca to najprawdopodobniej najadrza ktore w ajkis sposob musza Sobie poradzic z taka iloscia nasienia, taki bol wystepuje po niedokonczonych pieszczotach lub podnieceniu nie konczonsym sie orgazmem.
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Dolegliwości intymne
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1