Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
panienka-z-okienka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 2:33 pm Temat postu: |
|
|
tak. ale niektóre miesiączkują boleśnie.
tabletki nie wchodzą w gre. nie myślę jeszcze o współżyciu. Na razie nie ma o tym mowy. Po prostu dużo czytałam, że przez petting można zajść w ciąże... a teraz ten spóźniający mi się okres?
spóźnia się ok. tygodnia? to dużo? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 2:56 pm Temat postu: |
|
|
nie wiem czy dużo.
ale mi też czasem się spóźnia. o tydzień , lub kilka dni.
taki stan może być spowodowany stresem, wysiłkiem fizycznym, dietą, przemęczeniem, lub zmianą środowiska np, wyjazdem na wakacje.
spokojnie. okresy mają to do siebie, że czasem się spóźniają
a na bolesne miesiączki polecam gorące okłady na brzuch i picie herbatek rozluźniających np mięty. lub innych
możesz też zapytać w aptece o leki ziołowe.
mi je poleciła ginekolog i nawet działają
jeśli chcesz szczegóły odezwij się na pw
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
panienka-z-okienka
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 11:48 pm Temat postu: |
|
|
Witam ponownie.;*
Kochane! brak okresu nadal... teraz się wykąpałam... załozyłam białe majtki... poszłam sie jeszcze załatwić... i zauwazyłam na nich jakąs wydzieline... wogóle nie lepką ani nic... koloru brązowawego... takie bordo... ale ta wydzielina była jasna ... przez cały dzień tez miałam jakąś wydzieline... ale nie widziałam koloru, bo majtki miałam ciemne... nie miałam wkładki... ale chyba tez była w tym kolorze... boli mnie troche brzuch... to nie jest taki ból... ale uciska mnie trochę... co to może byc?
martwie się bardzo. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 11:49 am Temat postu: |
|
|
to moze byc poczatek okresu. I mysle ze raczej tak jest. Pewnie naschodzi on malymi kroczkami. Tez tak czesto mam. Jednego dnia mam brazowo wydzieline a drugiego juz normalny okres, glowa do gory |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 7:34 am Temat postu: |
|
|
Mi właśnie zaczął się okres a wczoraj też miałam podobną wydzielinę. Także zgodzę się z pinezką, że to raczej początek okresu I całkiem możliwe, że przez stres Ci się tak troszkę przestawia _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panienka-z-okienka
|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 8:06 am Temat postu: |
|
|
tak;) miałyście racje. niepotrzebnie tak panikowałam... ale wasze odpowiedzi na forum naprawde mnie uspokoiły wtedy. dziekuję. :*
okres dostałam dzień po tym gdy zauwazyłam tą wydzielinę.
akurat w pierwszy dzień wczasów nad morzem , ale ważne ze przyszedł. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
borsukkk
|
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 8:38 pm Temat postu: |
|
|
Hej.
Jestem tu nowa,ale mam wielki problem i potrzebuję rady.
Otóż powinnam dostać okres 11.09.,a nadal go nie ma...
Nie współżyłam z moim chlopakiem-tzn.współżyłam,ale w czerwcu i od tego czasu miałam robione badania moczu-nie było ciąży,ale na wszelki wypadek zrobiłam test w poniedziałek...Też był negatywny...
Nie wiem,co może być tego przyczyną.
Może jeszcze dodam,że mam 16 lat i choruję na epilepsję(padaczkę).Leczę się,ale jak do tej pory problemów z okresem nie miałam...
Proszę o szybką odpowiedź...
Naprawdę,bo nie wiem,co mam robić ;( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 9:53 pm Temat postu: |
|
|
Nie jest to ciąża napewno. Może się czymś stresujesz leki też mogą tak wpływać albo zwyczajne przeziębienie. Głowa do góry a jak nie bedzie się pojawiał długo to do ginekologa _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lika007
|
Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 10:54 am Temat postu: |
|
|
Podczas ostatniej miesiączki, tj. jej 4-ego dnia kochałam się po raz pierwszy, bez zabezpieczenia co prawda, ale chłopak nie skończył we mnie. Od tamtego czasu raz czy dwa uprawialismy petting, uwazając przy tym żeby nie przenieść sperwy w okolice pochwy.. no i własnie wczoraj albo dzisiaj powinnam była dostać okres..a na razie go nie ma. Moje cykle trwają zwykle ok. 26 dni. Denerwuje sie, że moge być w ciaży.. Trochę bolą mnie piersi i podbrzusze..czy to raczej oznaki nadchodzacego okresu, czy ciązy? Dodam, że jestem w trakcie leczenia grzybicy pochwy..to chyba mo ze wpłynąć na przesunięcie okresu? Pocieszcie.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 11:28 am Temat postu: |
|
|
raczej oznaki nadchodzącego okresu, ale ciąży nie można wykluczyć w takim przypadku.
infekcja może wpływać na przesunięcie się okresu, ale mało. może mieć na to wpływ również pierwszy raz i związane z tym emocje.
jeżeli leczysz grzybicę pochwy, to pamiętaj, żeby przerwać aplikowanie ew. globulek na czas krwawienia i dokończyć po jego skończeniu i o stosowaniu preparatów na odbudowę flory bakteryjnej pochwy (np. lacibios femina). dzięki temu powinnaś uniknąć kolejnych takich nieprzyjemnych dolegliwości _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|