Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Brak okresu

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 20, 21, 22  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lika007

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Wrz 22, 2008 6:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wczoraj rano zrobiłam test i wyszedł negatywny..ale i tak się denerwuję..podobno w czasie kiedy powinien pojawić sie okres, ale kiedy jest się w ciązy to ma sie podwyższoną temperaturę..ja nie mam i mam raczej objawy takie jak zawsze na poczatku okresu, ale spóźnia mi sie juz 3 dni i straszne się martwię.. Sad Czy test mógł się pomylić, jeśli zrobiłam go rano, w czasie kiedy juz powinnam dostać miesiączkę? Nie wiem co się dzieje Sad(
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kiki

PostWysłany: Czw Paź 02, 2008 9:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam problem z nieegulranym okresem, ostatnio okres mi sie spoznial ponad 2 miesiace, dostalam duphaston, po tym dostalam okresu, nastepnie pilam jakies krople z firmy heel na uregulowanie okresu, okres znow mi sie spoznia okolo 8 dni...no i po leczeniu w miedzy czasie biore prowag...czy te krople i tabl moga znowu wplynac na opoznienie okresu?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Paź 02, 2008 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

provag na pewno nie wpływa bo to środek z bakteriami kwasu mlekowego. krople heel (pewnie Hormeel SN) mają za zadanie regulować okres, ale jak to w praktyce wygląda to nie wiem. może stres, zmiana diety?
judyt94

PostWysłany: Sro Paź 22, 2008 4:56 pm    Temat postu: Problem z miesiączką Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam problem z miesiączką tzn. Mam 15lat i dotychczas regularny okres (miesiączkuje od 3lat). Jest koniec października a już od sierpnia nie dostałam okresu... Nie wiem co z tym fantem zrobić. Ostatnimi czasy miewam straszne bóle brzucha. Co zrobić ? Jaki może być powód ?

przeniosłam. emilka
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Sro Paź 22, 2008 8:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No myslę że wizyta u ginekologa konieczna... Przyczyn może być wiele, zaburz. hormonalne, torbiele, miesniaki

Powrót do góry
judyt94

PostWysłany: Sro Paź 22, 2008 9:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Miałam nadzieje, że obejdzie się bez Sad zaczekam jeszcze miesiąc jak nic się nie zmieni to chyba pójdę...
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Czw Paź 23, 2008 10:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jestes jeszcze mloda wiec nie ma powodow do duzych zmartwien.
Jednak na twoim miejscu udalabym sie do ginekologa
Powrót do góry
kamisiaczek

PostWysłany: Czw Paź 23, 2008 10:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uwazam ze powodem może byc ewentualny stres związany z rozpoczeciem szkoly i przez jej pierwse miesiące. Skoro tez mowisz ,że od sierpnia nie masz być może zmiana klimatu ( powrót z wakacji) , b ądz skoki hormonów.POzatym 3 lata to nie jest zbyt dużo czasu , nawet jeszcze teraz twój cykl bedzie sie regulowal
Proponuję cieple kąpiele. Jezeli oczywiscie w polowie listopada nie pojawi sie chyba jednak powinnas wybrac sie do lekarza.
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Czw Paź 23, 2008 12:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Judy? a w ciąży nie jesteś?
Powrót do góry
judyt94

PostWysłany: Czw Paź 23, 2008 5:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gosia85 napisał:
Judy? a w ciąży nie jesteś?

Na pewno nie Very Happy w ciąży nie jestem na 100%
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 20, 21, 22  Następny
Strona 10 z 22