Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Vegost
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2014 4:08 pm Temat postu: Budowa ciała a penis |
|
|
Witam
Chciałbym się dowiedzieć, czy kiedy się odchudzimy lub przytyjemy to będzie to miało wpływ na penisa ? Czy się zmniejszy lub zwiększy, zrobi się grubszy ? Nie powiem, że mnie ta sprawa niepokoi. Swojego czasu trochę mi się schudło (4 - 5 kg) jestem mniej szerszy itp i teraz nie wiem czy to ma jakiś wpływ czy nie ? Proszę o odpowiedź, dziękuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sarsaparilla
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Cze 28, 2014 1:22 pm Temat postu: |
|
|
Nie jestem może ekspertem w tej dziedzinie ale z tego co obiło mi się o uszy i wyczytałam w internecie na rozmar/grubość wpływ ma wiele czynników jednym z nich może być dieta. W diecie powinno uwzględnić się jaja , ryby i warzywa kapustowate takie jak brukselka czy też kalafior. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pasta
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 31 podziękowań w 31 postach
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2014 11:37 am Temat postu: |
|
|
Ekspertką też nie jestem ale sądzę, że nie jest to tak dokładnie jak w przypadku piersi, owszem jakieś minimalne różnice mogą pojawić się przy znacznej utracie wagi czy też przy znacznym przytyciu, jednak są to marginesowe zmiany Tutaj główną rolę odgrywają geny, jak się urodzisz z takim a nie innym penisem, to tylko możesz go powiększać dzięki dzisiejszym technologią, do pewnego roku zycia jak już urośnie to zostanie. Dieta może pomóc tylko przy jego kondycji... tak myślę |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tatarak
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2014 9:41 am Temat postu: |
|
|
Od zawsze uważałem, że takie problemy są głównie związane ze stresem i tym co siedzi w głowie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
venom
|
Wysłany: Nie Lip 27, 2014 11:55 am Temat postu: |
|
|
Słyszałem że u osob grubszych, penis chowa sie pod wartwa tluszczu na podbrzuszu. Po prostu mniej go wystaje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tatarak
|
Wysłany: Czw Lip 31, 2014 12:37 pm Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się że dieta nie ma aż takiego wpływu już prędzej wiek |