Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
genetik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Cze 26, 2013 12:13 pm Temat postu: |
|
|
Idz do psychologa szkolnego, albo do pedagoga. Popros o pomoc, moze nawe dostaniesz prawdziwa terapie. I dobrze Ci radze idz, bo za 3-4 lata juz tak latwo takiej pomocy nie zdobedziesz, bo sporo ona kosztuje. Masz DOPIERO 15 lat, wiec jeszcze jestes w stanie wyleczyc sie na tyle, by nie miec problemow w zyciu doroslym. Idz i nie gadaj! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
syn7syna Zbanowany
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 31, 2013 2:10 pm Temat postu: |
|
|
Nie chce byc tutaj czarnym prorokiem ale ciezko bedzie Ci z tego wyjsc. Stanowczo odradzam pedagogow i pseudo psychologow szkolnych. To banda nieukow, mogą tylko zaszkodzic. Bulimia jest jak bagno im bardziej sie szamoczesz tym bardziej wciaga. Ja doradzam cierpliwosc i modlitwe. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lenka89
|
Wysłany: Nie Gru 13, 2015 10:53 pm Temat postu: |
|
|
Chyba masz załamanie nerwowe. Ja przez to samo przechodzilam gdy rozstalam sie z chlopakiem. Nie moglam patrzec na jedzenie a gdy juz zjadlam bylo mi niedobrze. Szybko stracilam zapasy tluszczu i w tym wypadku najlepszym lekiem okazal sie czas. Tobie potrzeba rozmowy z kims na ten temat albo pojscia do dietetyka.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maksp
|
Wysłany: Czw Mar 31, 2016 10:53 am Temat postu: |
|
|
Zacznij biegać / ćwiczyć. Nie tylko pozwoli Ci to schudnąć, ale i pozytywnie wpłynie to na Twoje samopoczucie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
januzs41
|
Wysłany: Sro Kwi 06, 2016 6:23 pm Temat postu: |
|
|
Wiem, że wiadomość była już dawno, ale to wymiotowanie i nie przyjmowanie jedzenia nie jest związane z żadną reakcją alergiczną, ale brakiem akceptacji przez rodziców. Jest to wynik braku miłości, trzeba pójść na terapię i wygadać się ze swojego bólu, wyrzucić to z siebie. Ponazywać to co się stało, bo rozwód spowodował że łakniesz miłości! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Iza25
|
Wysłany: Pon Maj 02, 2016 1:22 pm Temat postu: |
|
|
Cięcie się to objaw napięcia z którym nie potrafisz sobie poradzić. Powinnaś udać się do psychologa lub psychiatry - to co pomoże. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wernila
|
Wysłany: Wto Gru 20, 2016 1:53 pm Temat postu: |
|
|
To są trudne tematy, samej będzie Ci ciężko. Nikt nie polecił Ci jakiegoś psychologa, a jeżeli masz możliwość, to powinnaś spróbować. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|