FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
qosiula
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lis 08, 2005 5:50 pm Temat postu: Co się dzieje...? |
|
|
Witam
W sumie to nie wiem w jakim rozdziale pisac tego posta.
Mam pewnie powazny problem. Otoz dwa lata temu mialam wypadek w skutek ktorego doznalam wstrzasnienia mozgu. Od tego czasu miewalam bole glowy i zaburzenia rownowagi. Ostatnio niestety bardzo sie to nasililo, az do tego stopnia, ze z powodu bolu glowy (zaznaczam ze tylko w jednym miejscu i jest to bol impulsowy) trace przytomnosc. Bylam w wielu poradniach, ale we wszystkich proponuja mi terminy na styczen, nawet marzec. Co powinnam zrobic, boje sie bardzo.
Dziekuje z gory |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tomek Gość
|
Wysłany: Wto Lis 08, 2005 6:07 pm Temat postu: |
|
|
Niestety kilkumiesięczne terminy do lekarzy to dramat naszej słuzby zdrowia. Wiem coś o tym.
Jesli sytuacja jest az tak powazna to nie powinno byc tak, że musisz tyle czekać. Idź do rejestracji, czy do lekarza i powiedz, że czekanie nie wchodzi w grę. Znam przypadki, kiedy pacjenci nie chcieli czekac miesiącami i przychodzili wczesniej. Prosili kogoś z kolejki, czy moga wejśc na minutke do lekarza i przedstawiali lekarzowi swoja sytuacje. Lekarz po wysłuchaniu dzwonił do rejestracji, aby przyspieszyli termin wizyty.
Jesli pytałas się tylko w rejestracji o wolne terminy, to spróbuj zrobic tak jak Ci napisałem. Skutecznośc zależy od wrażliwości lekarza. Może ci powiedziec np. że wszyscy twierdza, że jego przypadek jest nagły. Ale warto spróbowac. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anutka Gość
|
Wysłany: Sro Lis 23, 2005 11:43 pm Temat postu: :) |
|
|
ja obdzwoniłam wszystkie przychodnie- znalazłam jedną przyszpitalną gdzie nikt mi o funduszach nie mówił i termin mam za dwa tygodnie -moze spróbuj? Neurolog nie ma rejonizacji
Powodzenia
trzymaj sie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|