Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 7:56 pm Temat postu: |
|
|
Powerade napisał: | musisz mieć swoje zdanie i być pewny siebie. takie coś lubią dziewczyny. może zacznij chodzić na siłownie, bierz H&B i Kreatyne, do tego dobre odżywianie. Kup sobie też gaz paraliżujący lub łzawiąco paraliżujący(są tanie nawet do 10 zł) to będziesz sie czuł pewniej na ulicy. Zacznij puszczać ją w drzwiach, odsuwać krzesło itd, zabieraj ją w ładne miejsca a może coś sie zmieni |
Taaa, no co Ty mu takie bzdury gadasz. Ma koksować i zrobić z siebie pakera, żeby panienka powiedziała, że jest męski?
Z kulturką to nie ma co - dobrze radzi.
Powerade napisał: | odsuwać krzesło... |
Kiedy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Powerade
|
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 8:45 pm Temat postu: |
|
|
nie radze mu źle, np moja dziewczyna przyznaa mi że jestem chudy, jej najlepsza kumpela chodzi z pakerem i jej też powiedziała że jestem chuddy i ona nie czuje sie zbyt pewnie jak idziemy ulicą, ponadto jak patrzy na mnie bez koszuli to nie ma pewnie fajnego widoku. niech zrobi siebie tak żeby nie żałował |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 8:54 pm Temat postu: |
|
|
dziwne podejście - panienka musi mieć fajny widok...
a od kiedy to sam wygląd sie liczy??? na starość na 100% nie będzie miała pakera - a nie sądze aby 20 latek sie nią wtedy zainteresował. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
|
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 9:06 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem porozmawiaj z nią i poproś,aby wytłumaczyła Ci co robisz źle,jeśli w ogóle to możliwe,ze coś jest nie tak.Każda kobieta marzy o mężczyźnie romantycznym,oddanym,kochającym,wiernym i otwartym.Podejrzewam,ze mogłeś źle zrozumiec jej słowa.Jeśli ją kochasz,a ona kocha Ciebie,to wszystko się ułoży.Jeśli mogę cos poradzić,to nie zmieniaj się na siłę,bo na dłuższą metę będziesz nieszczęśliwy w tym zwiazku.Oboje jesteście bardzo młodzi i bardzo mozliwe,ze poznacie jeszcze wielu partnerów(choć niekoniecznie).Życze powodzenia Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 1:03 pm Temat postu: |
|
|
Powerade napisał: | nie radze mu źle, np moja dziewczyna przyznaa mi że jestem chudy, jej najlepsza kumpela chodzi z pakerem i jej też powiedziała że jestem chuddy i ona nie czuje sie zbyt pewnie jak idziemy ulicą, ponadto jak patrzy na mnie bez koszuli to nie ma pewnie fajnego widoku. niech zrobi siebie tak żeby nie żałował |
moj mezczyzna tez jest chudy... powiedzialabym ze nawet bardzo chudziutki ale mi to nie przeszkadza.. podoba mi sie, a jak sciagnie koszulke to mmm.... i czuje sie bezpieczna z nim bo juz kilka razy mi to udowodnil... a kiedys mialam faceta "pakerka" i tak na parwde nic nie potrafilz robic jak bylam w niebezpieczenstwie... wiec tu sie nie liczy wielkosc klaty pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
comet
|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 2:26 pm Temat postu: 17 ha, ha |
|
|
Faktycznie ona ma rację. 17 to jak na mężczyznę mało.
Ale możesz jej zadać pytanie, czy ona czuje się kobietą?
Bo 16, to, jak sam rozumiesz też nie wiele.
Podobno w tym wieku dziewczyny oglądają się za starszymi chłopcami.
Nie wiem, nie jestem kobietą.
Ja na twoim miejscu nie przejmowałbym się tym co ona gada i poszukał starszej, będziecie wtedy mieli więcej tematów do rozmów.
I pewnie doceni to co dla niej robisz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|