Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sandrusia1989
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 3:13 pm Temat postu: Coś nie wychodzi:( |
|
|
Czy mozliwe jest to ze pochwa moze sie zablokowac i przez to nie moze dojsc do stosunku ??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 4:58 pm Temat postu: |
|
|
Nie, żadnej "blokady" fizycznej nie ma, może wystąpić jednak psychiczna.
Uzgodnić na ile sobie można pozwolić, czy na pieszczoty czy na wszystko, jak czujecie sie na siłach. Ale nie od razu sprawdzać, jak będzie odpowiednia chwila.
Spokojnie, powoli.
Dojść do miejsca gdzie nikt wam nie będize przeszkadzał (horror gdy nasł----- sie czy przypadkiem rodzice nie wchodzą do mieszkania).
Nie ograniczać sie czasem, nie zakłądajcie ile możecie dla siebie poświęcić czasu, 2 godziny, 1,5 godziny. Nie raczej nie tak. No oczywiście z sypialni trzeba by kiedyś wyjść (chodź niektórzy czasem mają z tym problemy - rozumie, no komu by sie chciało ).
Nie liczcie że od samego początku uda wam sie stworzyć sceny z naprawdę włzdanych scen.
Raczej po prostu starajcie sprawić sobie przyjemność.
Jeżeli chodzi o samą penetrację, róbcie to powolutku, najpierw do żołędżia, leciutko, niech wyjmie, kilka razy to powtórzcie. Potem coraz śmielsze głębsze i szybsze ruchy. To może być za parę spotkań dopiero. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
>Lena Gość
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 3:52 pm Temat postu: |
|
|
to się nazywa "pochwica", gdzieś kiedys przeczytałam, gdy wejście do pochwy zaciska się i nie można wprowadzic członka Ale to jest zjawisko chyba poważniejsze od Twojego:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamilka
|
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 2:44 pm Temat postu: |
|
|
czesc,
nie wiem jakie masz objawy ze nie może dojść do stosunku! ja miałam kiedyś taki sam problem-zaraz na samym poczatku odczówałam straszny ból i nie mogło dojśc do zbliżenia. !
ginekolog mi pomógł , znaczy poradził!.
jeżeli mas zpodobne objawy skontaktuj sie ze mną!
powiem Ci jak rozwiązałam ten problem w 3 tygodnie.
mój nick to kamilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ren
|
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 6:06 pm Temat postu: |
|
|
czesc kamilka napisalam do Ciebie na priv mam ten sam problem możesz mi odpisac jak sobie z tym poradzilas i co Ci lekarz poradził dziekuje z góry |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dobry_duszek
|
Wysłany: Pią Mar 09, 2007 10:18 pm Temat postu: Cos nie wychodzi :( |
|
|
Kiedys gdzies przeczytalam o jakiejs dziewczynie ktora nie mogla odbyc stosunku ze wzgledu na zbyt gruba blone dziewicza Wlasciwie przyczyna przerywania nie byla zadna ,,blokada'' a bol tej nieszczesnej kobietki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|