FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
penisio
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lut 08, 2007 7:37 pm Temat postu: Czarne plamki :( (FOTO) |
|
|
Witam. Dopiero teraz przyszlo mi do glowy, zeby zapytac sie kogos o opinie. Do lekarza wstydze sie pojsc
Mianowicie chodzi o to ze mam czarne przebarwienia na skorze prącia. Zaczelo sie z jakies 12 lat temu, moze wczesniej nawet (teraz mam 22) i bylo to jedna czarna plamka. Z czasem robilo sie ich wiecej, jedna obok drugiej i znalazly sie tez na trzonie. Nie wyglada to zbyt pieknie, zeby nie powiedziec odrazajaco. Podejrzewam od dlugiego czasu i tak najgorsze, wiec prosze o szczere opinie. Do tego mam te "slawne" prosaki czy jakos tak (te biale krostki na koronie prącia) ale wiem ze to normalne. Ale co z tymi czarnymi plamkami? nie sa to zrgubienia, nie swedzi nie piiecze, no nic. Poprostu tak jakby przebrwienia skory. Co to moze byc?
Jak widac czesc pracia jest juz jakby ciemniejsza, a maly kawalek zostal jakby z naturalnym kolorem Rak, czerniak czy co to moze byc?
http://img104.imageshack.us/img104/1015/dsc09258es8.jpg |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Lut 08, 2007 9:34 pm Temat postu: |
|
|
musisz sie wybrac do lekarza...nie widze innej opcji...im dłuzej bedziesz zwlekał tym gorzej dla Ciebie,ale nie ja podejmuje decyzje _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
halo
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 9:43 pm Temat postu: |
|
|
może jakaś grzybica? tylko lekarz może Ci powiedzieć co i jak, więć marsz do lekarza! chyba że chcesz sie zamartwiać kolejne naście lat... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|