Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kiki
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Mar 11, 2007 7:20 pm Temat postu: czerwone swedzace wargi sromowe wieksze |
|
|
mam od dluzszego czasu zaczerwienione wargi sromowe, swedza i swedza i ciagle musze sie drapac bo wytrzymac nie mozna;/...nie mam grzybicy(kiedys mialam rok temu i wiem co i jak wyglada), ujscie do pochwy jest czysciutkie, zadnych uplawow, bialych nalotow itp. tylko martwi mnie ta okolica, moze to od golenia??? nie wiem, moze ktos cos wie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2007 1:25 am Temat postu: |
|
|
moim zdaniem "zlapalas" jakies zapalenie... proponuje wizyte u ginekologa on cos poradzi, a do wizyty mozesz uzywac masc clotrimazolum, kupisz w aptece bez recepty, jest ona stosowana wlasnie do roznego rodzaju zapalen... na pewno ulzy.. ja zcasem tez stosuje i juz po posmarowaniu czuc ulge ale wizyta u ginekologa obowiazkowa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2007 1:40 pm Temat postu: |
|
|
też mi sie wydaje, że to lekkie zapalenie i chyba najlepszym wyjsciem jest smarować przez kilka dni clotrimazolem i łykac lacibios femina (też łagodzi objawy). jeżeli po tym nie przejdzie, to do lekarza po jakieś silniejsze globulki dopochwowe, zeby się nie rozwineło cos gorszego. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
misia343
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2007 8:28 pm Temat postu: |
|
|
ja miałam takie cos od antybiotyku. lekarz powiedział mi ze jestem wyjałowiona i mam jeśc duzo jogurtów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2007 10:54 pm Temat postu: |
|
|
po antybiotykach i przed miesiaczka moga wystepowac takie dolegliwosci |