Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kaffka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Maj 19, 2017 11:57 am Temat postu: często się stresujecie? |
|
|
Czy często się stresujecie?? Czy raczej nie przejmujeicie się problemami za bardzo? Kiedyś czytałam że narodziny dziecka to podobny poziom stresu do śmierci bliskiej osoby, trochę mnie to zdziwiło ale w sumie jak się bardziej nad tym zastanowić. Co WAs najbardziej stresuje? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lillasabo@interia.pl
|
Wysłany: Pon Lut 05, 2018 1:22 pm Temat postu: |
|
|
chyba często, ostatnio moim największym zmartwieniem były finanse a raczej ich kiepki stan, za chwilę mam parę rodzinnych uroczystości i dużych wydatków, a po świętach jeszcze na koncie pustki, cięzko się tym nie streować, co jakiś czzas biorę nervomix control bo czuję się po nim spokojniejsza i jakoś łatwiej mi nabrać do tego wszyskiego dystansu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
balbinkaa29
|
Wysłany: Pon Lut 26, 2018 6:42 pm Temat postu: stres |
|
|
Witam. Ja niestety często i w każdej możliwej sytuacji Jak tylko jest chociaż odrobina stresującej sytuacji od razu pocą mi się dłonie i wgl |
|
Powrót do góry |
|
|
|
luizjana
|
Wysłany: Sro Lut 28, 2018 12:00 pm Temat postu: |
|
|
Ja też z tych stresujących, jak bym się nie starała to zawsze się czymś zdenerwuje, coś mnie wytrąci z równowagi. Jak sobie z tym radzę? Uciekam w sport, godzina na siłowni rozluźnia mnie i łagodzi napięcie nerwowe. Piję również biovital na wzmocnienie i uspokojenie, głóg w składzie ma takie działanie i szybko pomaga. Dużo lepiej funkcjonuję dzięki niemu. I przede wszystkim staram się nie denerwować, oddychanie też dużo daje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
smegi
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2018 9:32 am Temat postu: |
|
|
mi na stres pomaga nervomix control, jak miałam cieżkie przeprawy w pracy i perspektywę ze zaraz tej pracy nie bedę mieć to byłam na maksa zestresowana, ne mogłam myśleć racjonalnie z tego stresu, ciągle sovie wkręcłam jakieś czarne scenrariusze, po nervomxie była ża ulga, czułam sie bardziej rozluźniona i spokojna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
makiz7
|
Wysłany: Sro Cze 06, 2018 9:06 am Temat postu: |
|
|
pamiętam, że za czasów szkolnych stres pomagał mi się zmobilizować do działania. Na przykład pamiętam, jak poszłam do odpowiedzi i dzięki stresowi odpowiedziałam na 4. Ale teraz w dorosłości stresuje się o wiele częściej. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewina
|
Wysłany: Pon Cze 11, 2018 8:43 pm Temat postu: stres |
|
|
Mnie stres najczęsciej mobilizuje ale tez moze paralizowac, zalezy chyba od natężenia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rozalia123
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2018 9:33 am Temat postu: |
|
|
Jak często można brać ten nervomix? Czy na sen też się sprawdza bo z tym u mniie ostatnio spory problem. Śpię kiepsko i często się budzę |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|