Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Wrz 29, 2009 9:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
mi rozbroiłaś mnie:D Ale duzo racji masz Wink / nowicjuszka

Mi czy ja Razz czego edytujesz moj post? zaraz jak Ci kopa zasadze Razz ehhehe
nie no zartuje oczywiscie :*

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Wrz 29, 2009 11:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No mi mnie rozbroiła Wink A edytowałam bo musiałam swoje 3 grosze dołożyć a nie chciałam pisać kolejnego posta Razz
lukas1710

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Wrz 29, 2009 11:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej mam takie pytanie...z dziewczyna uprawialismy petting. Zrobila mi dobrze reką doszedlem a później hmm za 20 min moze wiecej zdecydowalismy sie na sex analny podczas ktorego przy jednym z wyjeciu dotknalem "dziurki". Później dziewczyna wyliczyla ze ma dni płodne ale nie wiemy czy ma jeszcze błone (moglbyc przerwana przy robieniu palcowek co wyczytalem na necie moze byc prawdopodobne bez krwawienia.) z gory dziekuje
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Wrz 29, 2009 12:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nowicjuszka ok Razz
lukas jesli nie bylo wytrysku w srodku to jak mozna zajsc w ciaze?
przez stosunek analny tym bardziej nie ma opcji..chyba ze duzo spermy kapneło do pochwy i miala owulacje..ale to musielibyscie miec mega pecha..;/

Powrót do góry
lukas1710

PostWysłany: Wto Wrz 29, 2009 1:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
nowicjuszka ok Razz
lukas jesli nie bylo wytrysku w srodku to jak mozna zajsc w ciaze?
przez stosunek analny tym bardziej nie ma opcji..chyba ze duzo spermy kapneło do pochwy i miala owulacje..ale to musielibyscie miec mega pecha..;/

nio ja tez tak sądze...chodzi mi przede wszystkim o to ze przy wyjmowaniu z pupy i powtornym wkladaniu prawie wszedlem...prawie tzn dotknalem obrzeży a i zaznaczam ze sperma nie kapnela tylko jest mozliwosc ze Wydzielina preejakulacyjna sie tam dostala.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Wrz 29, 2009 1:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lukas1710 to ciazy nie bedzie z tego.... jezeli spermy nie bylo na czlonku, jak sie otarles to ciaza wykluczona.

Dziewczyny faktycznie puscily mi juz nerwy .... wrrr ale kurcze kiedys moze im sie nie udac a potem bedzie placz ze dziecko w drodze i post "jak sie tego pozbyc" :/ Bede juz grzeczna teraz juz grzecznie odpowiadam Wink (Ale juz nie tworze offa) ;]
Moderator

PostWysłany: Wto Wrz 29, 2009 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi daj spokoj Smile ja tam nie zauwazylam ze nervy Ci pusciły. masz prawo sie złoscic bo siedzac na bio przez pare lat i czytajac bzury po raz setny mozna sie wqrw * Razz
Mr. Green
e tam off nie off.. kto co nam zrobi ? Razz Mr. Green

Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Wrz 29, 2009 11:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja Razz hehe Wink mój dział Razz
nieznajomy17

PostWysłany: Sro Wrz 30, 2009 11:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moja dziewczyna się cały czas martwi. musi jednak czekać do niedzieli żeby zrobić test. jeszcze na domiar złego mówi że to był 14 dzień cyklu czyli jajeczkowanie... ehh ale nie było wytrysku przecież i daleko mi było do tego. co jej mam powiedzieć? jak uspokoić? bo na prawdę stres teraz już nic nie da
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Wrz 30, 2009 1:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No musisz jej jakos przemowic do rozasadku... stres tylko opozni pojawienie sie miesiaczki. I wtedy tez bedzie panika ... musi to wziasc na spokojnie i czekac na okres.

A na nastepny raz zainwestujcie chociaz w gumki... bo lepiej raz zainwestowac 8 zl niz potem dostac becikowe...
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 22 z 40