Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lolunia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 1:44 pm Temat postu: |
|
|
Ale zrozumcie nie miałam żadnych stresów, chorób, itp. Okres max spuźniał mi się 2-4 dni. Juz jest ponad 2 tygodnie. Zaczęłam się stresować dopiero po ok półtory tygodnia spuźnienia;( ;( Bardzo się boje. Może mi się spuźniać okres tak od siebie? oje się zrobić testu bo gdy wyjdzie ze jestem w ciąży to już niebędzie żadnej nadzieji;( Niewytrzymała bym tego ;( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 2:01 pm Temat postu: |
|
|
lolunia jak mozesz byc w ciazy skoro nie doszło do wytrysku? chyba ze gumka była jakas lewa...ale watpie...wogole był wytrysk w srodku czy na zewn.? przejdz sie do gina, bo jakis powod spozniania sie okresu musi byc . lekarz nie gryzie, moze masz torbiela na jajniku albo co innego. warto sie przejsc _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lolunia
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 2:54 pm Temat postu: |
|
|
No właśnie wtyrysk był w środku. Bardzo się boje ;( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 7:44 pm Temat postu: |
|
|
tez uwazam ze warto dowiedziec sie czemu okres sie spoznil. Ale mysle ze raczej ciaza to nie jest pozdrawiam
P.S. Kiedys tez tak sie stresowalam jak Ty, bo kochalam sie z gumka w dniach plodnych. Okres sie spoznial ale oczywiscie przyszedl po kilku dniach, spozniony A czemu przez glupi stres.. wiec glowa do gory Aaa i przejdz sie do ginekologa, musisz to zrobic. Przynajmniej bedziesz wiedziala o co kaman. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelina25
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 8:59 pm Temat postu: |
|
|
skoro kochalas sie z gumka i wytrysk byl w srodku ale gumka nie pekla ani nic to jak mozesz byc w ciazy...pomysl... a okres moze ci sie spoznia z innych powodow. przejdz sie do gin. wtedy bedziesz wiedziala o co chodzi. i nie stresuj sie tak mozno...a najlepiej wrzuc na luz bo stresy tez robia swoje..niestety..
swoja droga tak na marginesie. skoro juz 16 maja takie problemy to za kilka lat 1o latki beda chodzily z brzuchami i to bedzie normalne dziewczyny pomyslcie i zastanowcie sie dobrze zanim to zaczniecie bo uwazam ze 16 lat to stanowczo za malo....ale to tylko moje zdanie
pozdrowionka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 3:42 pm Temat postu: |
|
|
Czy miałam wtedy szczyt płodności to nie wiem, ale skoro piszesz że jednak dojście plemnika do jajeczka trwa nie 6 a 12 godz. to teoretycznie zrobiłam test po 4 lub 6 dniach od zapłodnienia (bo kochaliśmy się 2 razy w dniach kiedy miała przypadać owulacja). Poczekam jednak do miesiączki. A co sądzicie o testach z allegro?
Ostatnio zmieniony przez sylkuc1 dnia Nie Lis 04, 2007 12:12 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
celka
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 11:19 pm Temat postu: objawy ciazy |
|
|
czesc wam wszystkim! mam wielki problem ostatnia miesiaczke mialam 9 wrzesnia i do dzis nie mam okres mam zazwyczaj nieregularny robilam 2 testy 2 tygodnie temu i wyszly negatywnie z mezem kocham sie czesto z wytryskiem do srodka wiec jest mozliwosc ciazy mam objawy bol dolnej czesci brzucha rozdraznienie wzdecia bol piersi ale martwi mnie test negatywny czy jest mozliwosc ze sie pomylil?[/b] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lolunia
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 11:48 am Temat postu: |
|
|
Jejku już 3 tygodnie spuźnienia ;( Niewiem co ze sobą zrobić. Narazie nieodczówam żadnych objawów i nieczuje że jetsem w ciąży ale ten okres ;(;( Płakać mi się chce, |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 12:27 pm Temat postu: |
|
|
celka cos dlugo nie masz tego okresu...nie lepiej sie przejsc do gina i rozwiac wszelkie watpliwosci? . testy ciazowe moga sie mylic dlatego najlepszy jest test krwi BhCg ( koszt. ok. 20zł ). wynik w 100% pewny. Wiec albo wybierz sie do gina albo zrob bhcg powodzonka
Lolunia Tobie tez radze sie wybrac do gina. 3 tyg. to dosc długo, tym bardziej ze masz regularne cykle...ale wg mnie wszystko jest ok...chyba ze...moze gumka była trefna? i gdzie nie daj Boze pekła albo co.. jeszcze ten wytrysk w srodku...nierozwazna decyzja..ale co zrobic..potem zostaje tylko płacz i zal do samej siebie.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylwia_s1989
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 12:40 pm Temat postu: czy jestem w ciąży? |
|
|
Cześć! Mam pytanie 16,19,21 pażdziernika kochałam się z narzeczonym, wczoraj powinnam dostać@,dziś robiłam test wynik wyszedl negatywny, a temperature miałam 37st. Czy jest możliwe żebym była w ciąży? To jest dla mnie bardzo ważne.za odpowiedż dziekuję.
---edit by Wind_Of_Hope---
Prosze nie zakładac 2ch takich samych tematow. jeden z nich usuwam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|