Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

czy mama sie dowie że straciłam dziewictwo??

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rybka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 02, 2007 10:13 pm    Temat postu: czy mama sie dowie że straciłam dziewictwo?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proszę o pomoc!!! moja mama chce mnie wysłac do lekarza i sprawdzić czy jestem dziewicą!!! juz uprawiałam seks ze swoim chłopakiem ale mama nie może o tym wiedzieć!!! czy lekarz może przeprowadzić takie badania!!! czy on może powiedzieć jej to co ja bede chciała? prosze odpiszcie szybko!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Sty 02, 2007 10:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lekarz nie ma prawa ujawniać tego typu informacji - tylko dlatego ze mamusia chce

to co piszesz dla mnie jest hore - po co twoja mama wogóle chce taką informacje ?? może czas aby przypomniała sobie swoje czasy młodości.
Powrót do góry
rybka

PostWysłany: Wto Sty 02, 2007 10:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki Agusiu!!Smile wiesz moje mamy nieda się zrozumieć !!! niewiem co dalej z ta sprawa bedzie martwie sie ze swoim chłopakiem!!! napisz mi coś jeszcze na ten temat prosze!!!
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Wto Sty 02, 2007 11:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie bardzo wiem co :/

w jakim wieku jesteś ?? jesli masz 16 lub więcej lat to już prawnie lekarz nie ma prawa puścić pary z przysłowiowej gęby.

poza tym - masz prawo nie zgodzić sie na obecność matki podczas badania ginekologicznego.
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Sty 03, 2007 10:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W tej kwesti musze sie zgodzić, lekarz naprawdopodobniej uśmieje sie jeśli ktoś by przyszedł i powiedział że "prosze przebadać czy moja córka jest jeszcze dziewicą", nie nie nie Wink takie rzeczy nie mają miejsca Wink

Być może traktuje Cie jeszcze jak dziecko i życiła taki tekst, bo często do dzieci sie mówi że ktoś coś sprawdzi albo coś takiego, ja czytając to co opisałaś odebrałem jako desperacką próbe przekazania informacji które rodzice powinni przekazać o seksualności człowieka.
Przykro mi że to odbyło sie w taki chaotyczny i niezrozumiały sposób, a tak właściwie oprucz nerwów nie zostało nic przekazane.

A lekarze nie przekazują takich informacji. A gdyby coś było nie tak, zawsze możesz spokojnie powiedzieć "panie/pani doktor czy możemy zostać same/sami", w tedy lekarz poprosi mame o to aby wyszła.

Nikt na siłę nic Ci nie zrobi ani też nie przekaże żadnych informacji.
Lekarzowi spokojnie możesz powiedzieć w jakiej sytuacji jesteś, co sie dzieje, zapytać o co chcesz.
Powrót do góry
rybka

PostWysłany: Sro Sty 03, 2007 10:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuje bardzo Pawle!!!Smile to bardzo pomogło mi i chłopakowi podniosło nas na duchu...dziękuje jeszcze raz!!! pozdrawiam
Powrót do góry
karol789

PostWysłany: Czw Sty 04, 2007 1:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

miałem taki sam problem ale moja dziewczyna nie zgodziła sie i nie poszła Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1