FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pinia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 12:56 pm Temat postu: długo oczekiwany i b.długi okres...:( |
|
|
mam problem, nie wiem co jest. Choc mysle, ze to wcale grozne nie jest to pytam sie z przezornosci...
okres dostalam po 42 dniach (zazwyczaj cykl trwa u mnie 30 dni) i teraz okres przeciaga sie juz 11 dzien! i wciaz krwawie. Czuje sie strasznie oslabiona, rano w glowie mi sie kreci, wlosy mi wypadaja strasznie.....
wiem ze moze miec wplyw na to wiele czynnikow. Mam tu na mysli opoznienieokresu ( podroż-byla, strsy-troszku tez). Ale dlaczego okres trwa tak dlugo!?
Macie jakies wlasne doswiadczenia. Isc do lekarza teraz czy czekac az okres sie skonczy i jak za mieiac bedzie tak samo to dopiero isc? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 3:44 pm Temat postu: |
|
|
Tez mi sie zdarzalo przy niby regularnych 30 dniowych cyklach odchyly do 45 dni, ale krwawienie nie bylo az tak długie.
Mysle ze to spowodowane jest rozstrojeniem hormonów w Twoim organizmie, a tak dlugie krwawienie (nie jestem znawca i nie wiem czy to mozliwe, wiec kieruje do innych czytelniczek forum) czy mozliwe jest ze przez ten dlugi czas cyklu mogla narosnac gruba warstwa blony macicy ktorej bylo duzo i ta ilosc teraz sie zluszcza?
Idz do lekarza, on bedzie najlepiej wiedziec _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 11:39 pm Temat postu: |
|
|
Ja proponuje wyprawe do lekarza po skończeniu okresu. ( zawsze będzie to bardziej komfortowa wizyta, bo lekarz napewno będzie chciał cię zbadać)
Co do pytania fasolki: uważam że jest to możliwe, jednak bardziej brałabym pod uwagę pierwsza opcję, tzn. z rozstrojeniem hormonów.
Jednak wizyta u ginekologa chyba będzie obowiązkowa. _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|