Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Durexy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 19, 20, 21  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja mechaniczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Wto Lip 10, 2007 8:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o tak jesli kobieta zna swoj organizm to gumeczki na bok w wyliczone dni nieplodne:))

nu

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 4:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny ja pisałam w swoim imieniu, zresztą u mnie nie ma ryzyka zaliczenia wpadki, bo choryję na PCOS i bez interwencji lekarza nie zajdę w ciążę Sad

PCO, starania 6 lat
laparo+elektro 15.10.2008
*+17.05.2009 Natalka 22tc pp Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Pią Sie 17, 2007 11:36 am    Temat postu: COMFORT XL Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc, wlasnie chcialam skopiowac wam ze stronki kawalek tekstu na temat gumek comfort xl ale juz widze ze dzisiaj w nocy zmienili. Otoz one sa wieksze i chcialabym sprobowac sie dowiedziec dlaczego na stronie pisali w opisie ze sa dla mezczyzm doswiadczonych w wieku od 25 lat Very Happy hehe to brzmialo jak przywilej, a co ma zrobic chlopak jak ma duzeeeego?? moze nie wiecie, moze tak, chce zapytac co o tym sadzicie Wink
pozdrawiam Wink
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Sie 17, 2007 10:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm.... jak ma duzego?? moj ma sporawego ale z gumkami to nie pomoge bo nie uzywamy Wink chociaz na poczatku albo nie zakladal do konca czy do samej nasady czlonka albo nam pekaly :/ xxl z durexa sa w miare dobre Smile
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sie 18, 2007 11:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No a Fasolka, próbowaliście właśnie te xl ?
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Pon Sie 20, 2007 11:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeszcze nie Razz
jak na razie extra save sa troche wieksze niz standard i daje rade xD
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 2:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja te extra safe'y kupowałem coś po 7 zloty albo coś takiego, wiec raczej nie tak źle:D
próbował ktoś gumek united colours of beneton??
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 4:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moja znajoma ich probowała Smile i bardzo chwaliła.. Smile osobiscie rzadko kiedy uzywam gumek,ale jak juz to tylko durexa Razz

Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 5:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mikmik napisał:
ja te extra safe'y kupowałem coś po 7 zloty albo coś takiego, wiec raczej nie tak źle:D
próbował ktoś gumek united colours of beneton??

co to Very Happy ? przybliż temat
Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

--link skasowałam zgodnie z regulaminem forum. jak ktoś chce się więcej dowiedzieć, proponuje wpisać w google: benetton condoms Wink tutaj wymieniamy się poglądami i doświadczeniami---emilka

widziałem że po trójmieście jeździły hammery i rozdawali te kondony - taka niecodzienna forma reklamy jak na polske;] ale sie nie załapałem a w sklepach to tylko durexy i unimile';] nie widiałem jeszcze ich nigdzie w sklepie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja mechaniczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 19, 20, 21  Następny
Strona 10 z 21