FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
RobertAdam
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 3:22 pm Temat postu: Dylemat. |
|
|
Witam Wszystkich. Myślę, że znajdę zrozumienie i opinie na mój "problem".
Chociaż mam już "swoje" lata jeszcze nie znalazłem dziewczyny. Zanim znajdę sobie kogoś chciałbym pojąć więcej wiedzy o kobietach i seksualności.
Najpierw muszę jednak poznać Wasze opinie na kwestię dla mnie najważniejszą. O opinie i wypowiedzi chciałbym prosić kobiety. Otóż dawno temu, gdy miałem niecałe 5 lat stwierdzono u mnie powiększenie prawego jądra (większe o około 25...30%) niedługo później postanowiono mnie operować. Ale nie wiem, właściwie co było powodem operacji: powiększenie jądra (stan zapalny)? czy stulejka. Nie mam przy sobie nikogo, kto pamięta tamten czas. Dziś wygląda to tak: Napletek został ściągnięty w dół poniżej żołędzi, tworzy coś w rodzaju delikatnego "kołnierzyka" z pofałdowanej różowej skórki. Żołądź jest odsłonięta, a jej dolny brzeg jest pogrubiony na kształt wydatnej wargi (ukształtowany chyba na wskutek kształtu i umiejscowienia wyżej opisanego "kołnierzyka"). Napletek można naciągnąć na żołądź ("chowa" się ona nieco przykurczając i zmniejszając troszkę penisa) ale po puszczeniu napletka zsuwa się on samoczynnie na swoje miejsce, a żołądź wychodzi nieco powiększając się. Napletek można też ściągnąć maksymalnie w dół, wówczas wolno wraca na swoje miejsce. Reasumując: Ma to wszystko dość indywidualny i osobliwy kształt. Zastanawiam się, czy dzięki temu podczas stosunku kobieta będzie mogła więcej doznawać przyjemności (strefy erogenne w pochwie, punkt G), czy nie będzie trudności z wprowadzeniem penisa do pochwy i poruszaniu (kopulacji)?
O odpowiedzi proszę przede wszystkim kobiety. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 3:42 pm Temat postu: |
|
|
Uważam, że w trakcie stosunkui, powinno być wszystko normalnie a co do większej przyjemności, kobieta będzie odczuwała ją normalnie tzn, chyba bez większej różnicy. Natomiast ty powinieneś opdczuwac większą przyjemność. Pozdrawiam _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|