Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Dzikie mięso

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Lekarz rodzinny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sara

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Mar 08, 2006 8:26 am    Temat postu: Dzikie mięso Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co zrobic żeby nie wyrosło dzikie mięso?? Kiedy stroiłam gitarę to struna mi pękła i wbiła mi się w rękę. To nie jest rana do szycia, ma2 cm długości, 2mm szreokości, i 2mm głębokości(tak na oko). Czy tutaj może wyrosnąc dzikie mięso?? Proszę Was pomóżcie mi! Crying or Very sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Avarie

PostWysłany: Sro Mar 08, 2006 9:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ostatnio zmieniony przez Avarie dnia Sro Mar 05, 2008 3:37 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Sara

PostWysłany: Czw Mar 09, 2006 9:21 am    Temat postu: :-) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki, ale ja nienawidzę lekarzy :/
Powrót do góry
Avarie

PostWysłany: Czw Mar 09, 2006 10:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ostatnio zmieniony przez Avarie dnia Sro Mar 05, 2008 3:37 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Sara

PostWysłany: Czw Mar 09, 2006 11:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

taak, ale to nie w palec tylko tak nad nadgarstkiem się zrobiło, strasznie trochę wygląda, ide do lekarza, ale matka mowi, że nic się już nie da zrobic bo tkanka łączna się już coś tam zrobiła. I bądź człowieku mądry, na szczęście istnieją jescze operacje i laserowe usuwanie blizn. Smile dzięki za odpowiedź Smile Pozdrawiam
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Mar 10, 2006 8:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lepiej niech to jednak zobaczy lekarz, a z tą operacją czy laserem warto jeszcze zaczekać na opinie lekarza Wink
Powrót do góry
Sara

PostWysłany: Sob Mar 11, 2006 7:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lekarz powiedział, że wysztko O.K Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Lekarz rodzinny Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1