Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Fever
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Lis 22, 2008 2:49 am Temat postu: |
|
|
idź do ginekologa jak najszybciej, na pewno masz jakieś zakażenie :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Lis 22, 2008 11:57 pm Temat postu: |
|
|
oczywiscie ze tak..moze zaraziłas sie od partnera? uprawialiscie sex w trakcie okresu??? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
onlybloodyrose
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 9:26 pm Temat postu: |
|
|
po uzyciu rumianku swędzenie i pieczenie przeszło |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fever
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Lis 24, 2008 12:30 am Temat postu: |
|
|
to co, ale i tak idź do lekarza, będzie najlepiej ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Hania1233
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 11:18 pm Temat postu: |
|
|
to moze byc zapalenie albo jkas grzybica, dz do lekarza, stosuj clotrmazl, a jak beda nawroty to FemiVaxin
nie rób reklamy na forum i patrz na daty postów, bo dostaniesz ostrzeżenie. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
haczyk22
|
Wysłany: Sob Sie 01, 2009 10:16 am Temat postu: |
|
|
a czy ktos uzywal tabletek [/b]GYNOFLOR[b] bo ja dostalam bo przy wizycie powiedzialam ze mnie piecze i swedzi... i zapisal mi dostalam na recepte wydalam 55zl za 12 tabletek w 2 opak. ale uzylam 1tabletki bo juz na drugi dzien niemoglam wsunac tabletki bo mialam sucha pochwe...niewiem czemu tak sie dzieje... jestem po porodzie 3 m-ce i dostalam zastrzyk depo...na 3 mies. zrobil mi cytologie i kazal przyjsc za rok a niewiem co bedzie po tych tabletkach...jesli je na sile wloze albo nie bede uzywac czy cos sie stanie?? w ciazy mailam tez onfekcje... chyba wina szpitali jak badali do przyjecia... niewiem juz...mam wiernego meza...niewiem co jest przyczyna...niemam z kim porozmawiac o problemach... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Sie 02, 2009 11:00 am Temat postu: |
|
|
chyba powinnaś się wybrać do innego lekarza. jeżeli masz infekcję, to gynoflor za dużo nie zdziała. to jest lek na odbudowę flory bakteryjnej pochwy tylko że na receptę ponieważ zawiera hormony dodatkowo (estriol). postaraj się zrobić posiew na własną rękę w laboratorium i z wynikiem pójść do lekarza. wtedy ginek powinien przepisać właściwe leki. a na odbudowę flory możesz łykac lacibios femina. jest doustny i bez recept, więc nie ma problemu z aplikacją. i może warto pomyśleć o jakimś żelu nawilżającym? są różne jak np. intimoment (mogłam trochę przekręcić nazwę, bo z pamięci piszę) _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
haczyk22
|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 6:56 am Temat postu: |
|
|
dobrze to zrobie posiew... a cczy wogole sa jakies tabletki globulki bez recepty?? bo jak mam czekac na kolejke do gina to mnie krew zalewa bo panstwowo to 2 miesiace czekac trzeba a juz moj staly gin to jest tak mna nadziany dwoma ciazami ze wole panstwowo... bo to samo powie.. moze cos jest bez recepty na ten okres czekania... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 8:53 am Temat postu: |
|
|
trudno coś polecić, jeśli nie wiadomo, na jakim tle jest infekcja (grzybicza, bakteryjna itd). ns przewiewną bielizne, możesz kupić w aptece saszetki tantum rosa i przemywać miejsca intymne, smarować maścią clotrimazolum. z globulek to tylko są takie vagical galki ziołowe, ale one nie bardzo pomagają. no i wspomniany wyżej lacibios femina na odbudowywanie flory bakteryjnej _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
haczyk22
|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 5:56 pm Temat postu: |
|
|
a czy to lacibios femina nie zaszkodzi dziecku??? bo karmie piersia... a niemam sie kogo poradzic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|