Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Dziwne pieczenie

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Fever

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Lis 22, 2008 2:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

idź do ginekologa jak najszybciej, na pewno masz jakieś zakażenie :/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Lis 22, 2008 11:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oczywiscie ze tak..moze zaraziłas sie od partnera? uprawialiscie sex w trakcie okresu???

Powrót do góry
onlybloodyrose

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lis 23, 2008 9:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po uzyciu rumianku swędzenie i pieczenie przeszłoSmile
Powrót do góry
Fever

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Lis 24, 2008 12:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to co, ale i tak idź do lekarza, będzie najlepiej !
Powrót do góry
Hania1233

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 11:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to moze byc zapalenie albo jkas grzybica, dz do lekarza, stosuj clotrmazl, a jak beda nawroty to FemiVaxin

nie rób reklamy na forum i patrz na daty postów, bo dostaniesz ostrzeżenie. emilka
Powrót do góry
haczyk22

PostWysłany: Sob Sie 01, 2009 10:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czy ktos uzywal tabletek [/b]GYNOFLOR[b] bo ja dostalam bo przy wizycie powiedzialam ze mnie piecze i swedzi... i zapisal mi dostalam na recepte wydalam 55zl Sad za 12 tabletek w 2 opak. ale uzylam 1tabletki bo juz na drugi dzien niemoglam wsunac tabletki bo mialam sucha pochwe...niewiem czemu tak sie dzieje... jestem po porodzie 3 m-ce i dostalam zastrzyk depo...na 3 mies. zrobil mi cytologie i kazal przyjsc za rok Confused a niewiem co bedzie po tych tabletkach...jesli je na sile wloze albo nie bede uzywac czy cos sie stanie?? w ciazy mailam tez onfekcje... chyba wina szpitali jak badali do przyjecia... niewiem juz...mam wiernego meza...niewiem co jest przyczyna...niemam z kim porozmawiac o problemach...
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Sie 02, 2009 11:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba powinnaś się wybrać do innego lekarza. jeżeli masz infekcję, to gynoflor za dużo nie zdziała. to jest lek na odbudowę flory bakteryjnej pochwy tylko że na receptę ponieważ zawiera hormony dodatkowo (estriol). postaraj się zrobić posiew na własną rękę w laboratorium i z wynikiem pójść do lekarza. wtedy ginek powinien przepisać właściwe leki. a na odbudowę flory możesz łykac lacibios femina. jest doustny i bez recept, więc nie ma problemu z aplikacją. i może warto pomyśleć o jakimś żelu nawilżającym? są różne jak np. intimoment (mogłam trochę przekręcić nazwę, bo z pamięci piszę)
haczyk22

PostWysłany: Pon Sie 03, 2009 6:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobrze to zrobie posiew... Confused a cczy wogole sa jakies tabletki globulki bez recepty?? Rolling Eyes bo jak mam czekac na kolejke do gina to mnie krew zalewa bo panstwowo to 2 miesiace czekac trzeba Crying or Very sad a juz moj staly gin to jest tak mna nadziany dwoma ciazami ze wole panstwowo... bo to samo powie.. moze cos jest bez recepty na ten okres czekania... Exclamation
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Sie 03, 2009 8:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

trudno coś polecić, jeśli nie wiadomo, na jakim tle jest infekcja (grzybicza, bakteryjna itd). ns przewiewną bielizne, możesz kupić w aptece saszetki tantum rosa i przemywać miejsca intymne, smarować maścią clotrimazolum. z globulek to tylko są takie vagical galki ziołowe, ale one nie bardzo pomagają. no i wspomniany wyżej lacibios femina na odbudowywanie flory bakteryjnej Smile
haczyk22

PostWysłany: Pon Sie 03, 2009 5:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czy to lacibios femina nie zaszkodzi dziecku??? Confused bo karmie piersia... a niemam sie kogo poradzic Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3