Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 12:29 pm Temat postu: Inne metody antykoncepcji
Hej, mój chlopaka pracuje zagranica i stwierdziliśmy ze nie ma sensu aby przez caly czas brala tabletki antykoncepcyjne i sie trula jeśli on jest w Polsce raz na miesiąc gdy jesteśmy razem to stosujemy prezerwatywy i to nam wystarcza, teraz gdy przjedzie wybieramy sie na kilka dni na wakcje ja mam nieregularny okres ale podejrzewam ze wlasnie w te dni bede miala dni plodne i chcialabym sie dowiedziec czy sa jakies inne dobre metody antykoncepcji oprob prezerwatyw i tabletek Patentex bo ich kiedys uzywalam i wiecej nie mam zamiaru
Powrót do góry
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 11:24 pm Temat postu:
No jeśli chodzi o niehormonalne środki antykoncepcyjne to pozostaje jeszcze tylko wstrzemięźliwość płciowa...Nic innego nie ma... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą.
Powrót do góry
lenka79
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 1
Wysłany: Pią Mar 12, 2010 5:48 pm Temat postu:
zajrzyj sobie na stronkę o antykoncepcji -----Linki spoza biomedical.pl są ZABRONIONE!!!Przeczytaj REGULAMIN Forum!!!dostajesz ostrzezenie zakolejne złamanie Regulaminu. / nowicjuszka-----, tam znajdziesz sporo info
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Antykoncepcja mechaniczna
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1