Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak opóźnić okres?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Alisa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Cze 27, 2007 12:47 pm    Temat postu: Jak opóźnić okres? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No więc mam taki problem z okresem, o niedługo wyjeżdżam a nie chce mieć okresu podczas wyjazdu, a wypada że będzie akurat wtedy. Czy możecie mi powiedzieć czy są a jak tak to jakie metody na opóźnienie okresu, żeby pojawił się pare dni potem niż powinien?Była bym bardzo wdzięczna bo nie chce mieć okresu podczas wyjazdu nad morze:(.
Z góry dzięki za pomoc Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Cze 27, 2007 10:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dołączam się do pytania Very Happy z tego samego powodu Very Happy
tylko ja wolałabym przyspieszyk okres...
Aga xs
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Cze 27, 2007 10:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to chyba tylko tabletki anty.zostaja.
Niby niektorym kobietom goraca kapiel przyspiesza,ale ja jakos w to nie wierze,przynajmniej u mnie sie nie sprawdzilo.A na opznienie okresu to nie znam nic,niestety.Zreszta na kazdego jakies tam metody moga dzialac roznie.
Ja jak chcialam miec pewnosc,ze nie bede miala okresu na wlasnym slubie to jakies 2 m-ce wczesniej zaczelam brac wlasnie tabletki. Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1