Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ciekawski Gość
|
Wysłany: Pon Sty 16, 2006 8:23 pm Temat postu: Jakich gumek uzywacie ?? |
|
|
Pytanie jak wtemacie...
wiadomo prezerwatywy sa ruzne; a to nawilzane, a to pudrowane, gładkie z wypustkami.... itd....
Jakich Wy drodzy forumowicze uzywacie i jakie polecacie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Sty 17, 2006 1:52 pm Temat postu: |
|
|
Durex, extra safe. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kedzik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 17, 2006 4:50 pm Temat postu: |
|
|
jak dlamnie najlepsze kiedys byly Donaldy! a teraz to juz tylko bez cukru, np. Airwaves! Innych nie polecam, np. takich jak kolega "Gosc" polecil bo to tak do konca nie jest dobre zabezpieczenie!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kk Gość
|
Wysłany: Wto Sty 17, 2006 5:29 pm Temat postu: |
|
|
To tez zalezy od partnerki,co lubi, ale tez co toleruje jej cialo. Przede wszystkim chodzi tu o srodki nawilzajace , jak i skladniki samej prezerwatywy, ktore moga nie byc dobrze tolerowane i powodowac duzy dyskomfort. To tak jak z kosmetykami-jest ich bardzo duzo, ale nie kazdy jest dobry do twojej skory. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
czarnoksiężnik
|
Wysłany: Wto Sty 31, 2006 10:17 pm Temat postu: |
|
|
Ciekawski a powiem ci czemu by nie. Facet faceta wkońcu zrozumie
Słyszałes o unimilach?
Polecam max love
ja mam natomiast inny problem a mianowicie muszę często kupować o smaku czekoladowym, rozumiesz wymagania kobiety (hihihi)
Na szczeście nie zawsze. Kompromis jakie to piękne słowo <rotfl> |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fruktola
|
Wysłany: Wto Sty 31, 2006 11:22 pm Temat postu: |
|
|
Księciu ty mi się w domu więcej nie pokazuj!!!!!!
Komromis ???? Chcesz komromisu ???? Teraz to mnie głowa boli
Ps. nie słuchajcie tego padalca (wypił dzisiaj cin cinka to mu procenty uderzają do łbka ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netie Gość
|
Wysłany: Czw Lut 16, 2006 2:02 pm Temat postu: Proszę doradźcie mi, jakie mam kupić... |
|
|
Witam
Mam parę pytań. Mianowicie mam zamiar odbyć swój pierwszy stosunek z dziewczyną i ona powiedziała, że jest już gotowa tylko, że z prezerwatywą i tutaj zaczyna się mały kłopot, gdyż nie wiem, jakie kupić prezerwatywy (które są najlepsze) i jaki rozmiar, a nigdy nie miałem potrzeby kupowania prezerwatyw. Czytałem wiele wypowiedzi na temat firm Unimil i Durex itp… i zdania były podzielone, więc może doradźcie jakieś dobre prezerwatywy, które zmniejszą ryzyko zajścia w ciąże do minimum i które będą dobre do pierwszego stosunku. Słyszałem również, że lepiej kupować prezerwatywy w aptekach niż w sklepach/marketach czy też kioskach, gdyż mogą być uszkodzone, czy to jest prawda ? Jaki rozmiar mam wybrać, bo z tego co się orientuje są trzy : europejski, azjatycki i amerykański i jakimi właściwościami mam się kierować ??
Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Lut 16, 2006 2:25 pm Temat postu: |
|
|
Tak rozmiary są trzy. Myśle że spokojnie wystarczy europejski który jet szeroko dostępny
Dobrym rozwiązaniem jest też kupić pare gumek wcześniej - moga być te najtancze w kisku i poprubowac je pozakładac żeby zobaczyć jak sie w tym czujesz
Co do tego jakie, to jak sam zauwazyłeś indywidualna sprawa, obie marki ktore podałeś to w miare sprawdzone i stabilne firmy które od lat specializują sie w wyrobie prezerwatyw.
Jeżeli zostanie ona założona poprawnie oraz nawilżenie będzie dostateczne to nie ma obawy że pęknie.
Skuteczność prezerwatyw (przy odpowiednim używaniu) to 70%. Nie ma metody 100%.
Tak apteki są najbezpieczniejsze bo w aptekach jeżeli są jakie kolwiek wątpliwości czy dana partia dostawy została uszkodzona podczas transortu zostaje ona zwracana. no i w aptekach nikt nie dziurawi prezerwatyw - jakie kolwiek otwarte raz medykamęty czy też asortyment nie może być sprzedany. Czyli krem do ronk np. też gdy zostanie otwarty - nie musi być użyty wystarczy żę otwarty nie zostanie sprzedany. Tak samo z prezerwatywami. Są sprzedawane w pudelku tak jak zostay przywizione nikt nie wyciąga i nie rozdziela ich (w paczce są 3 prezerwatywy). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netie Gość
|
Wysłany: Czw Lut 16, 2006 11:25 pm Temat postu: |
|
|
Wielkie dzięki za odpowiedź. Mój wybór padł na Unimil a dokładnie NewCaress Safeness. Też tak myślałem, żeby kupić jakieś tańsze prezerwatywy i poćwiczyć dokładne zakładanie… W takim razie prezerwatywy będę tylko i wyłącznie kupował w aptekach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
myszoskoczek Gość
|
Wysłany: Pią Mar 03, 2006 6:06 pm Temat postu: |
|
|
a gdzie kupujecie te czekoladowe??:> |
|