Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

już drugi tydzień....

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Lekarz rodzinny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
elizad

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Paź 04, 2006 12:48 pm    Temat postu: już drugi tydzień.... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Confused Witam. Nie wiem od czego zaczać...ale napiszę że w poprzednim tygodniu "coś" mnie dopadło i nie chce niestety puścić....
Zaczęło się od temperatury, złego smopoczucia i wielkiej opryszczki na ustach. Embarassed Przesiedziałam cały tydzień w domu...po czym poszłam do pracy. Niestety musiałam ponownie udać się do lekarza. Objawy nie ustąpiły(nie brałam żadnego antybiotyku). Do tego wszystkiego doszły jeszcze zawroty głowy i ogólne osłabienie. Nawet pisząc to teraz czuję się jak na "haju", choć nie biorę żadnych specyficznych lekarstw. Temperatura w granicach 37,3 i zawroty...
Byłam wczoraj u lekarza, przepisał mi biostyminę do łykania i wit. B12 - zastrzyczki domięśniowe. Wczoraj przyjęłam pierwszą dawkę. Zero poprawy sampopoczucia. Ileż to będzie się ciągnąć. Może ktoś wie, czy takie objawy mogą być też powiązane ze złym stanem "psychicznym"?
A może powinni mi jednak przepisać antybiotyk, bo męczę się już drugi tydzień i nie widzę żadnej poprawy. Dodam, żę oprócz podwyższonej temp, bólu i zawrotów głowy i niewielkiego kaszlu rano - nie mam żadnych innych dolegliwości.
Najbardziej uciążliwe jest to, że po 12-13 h snu nadal nie mogę zwlec się z łóżka, a w dzień czuję się jak "wrak"...Pomóżcie!!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
asienka
Gość

PostWysłany: Sro Paź 04, 2006 2:28 pm    Temat postu: odp..:P:P Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeżeli współżyjesz zastanowiła bym sie na twoim miejscu czy nie jestem w ciązy.....
takie dolegliwości które ty posiadasz wystepują też w przypadchach ciązy ...radze zrobić test...... :D

jeżeli ciąża zostanie wykluczona może jest to spowodowane zminami pogody i osłabieniem organizmu albo masz jakąś alergie...:):)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Lekarz rodzinny Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1