Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 10:51 am Temat postu: Kila?
CZesc mam problem. Ostatnio duzo czytałem o pewnej chorobie a chodzi mi o kiłę. W listopadzie zauwazyłem w podbrzuszu w owłosieniu pewną zaczerwienioną krostke jednak troche roznila sie od normalnych pryszczy poniewaz nie miala bialego czubka tak jak pryszcz.Teraz jest juz grudzien a krstka znikla jednak dalej jest czerwonawe miejsce a jeszcze troszke ale minimalnie ja czuje pod palcem.Nic sie z niej nie wydobywalo jak to pisali o wrzodach zawsze byla sucha i czaasem swedziala.Jeszcze teraz jak mocniej przycisne ja to troszke tak jakby bolala. Nie wiem co to moze byc..Czy to moze byc kila? Mialem kiedys tez takie lekkie dreszcze jak przed przeziebieniem ale na drugi dzien juz byl spokoj.Mozliwe ze to bylo przeziebienie albo lekka grypka bo u mnie w domu wszyscy w tym czasie byli jacys niezdrowi.Prosze o pomoc..... Bardzo!
Powrót do góry
dobry_duszek
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pią Mar 09, 2007 1:42 am Temat postu: Kila?
A moze to tylko wrastajacy w cialo wlosek lonowy? Nie wiem jak szybko rozwija sie kila ale w ciagu paru miesiecy pewnie pojawiloby sie wiecej objawow niz tylkio jedna krostka
Powrót do góry
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
Wysłany: Pią Mar 09, 2007 12:50 pm Temat postu:
to na pewno nie jest kila krosta w kile nie boli ... albo to jest to o czym mowila kolezanka przede mna albo to zwykly "pryszcz" przeciez sa rozne rodzaje mi tez zcasem niespodziewanie gdzies "cos" wyskoczy to normalne:)
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Dolegliwości intymne
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1