Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Kremy...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kcm1989

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 19, 2007 3:56 pm    Temat postu: Kremy... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Mam następujące pytanie widziałem wiele kremów do powiększania penisa lecz żadnego z nich nie używałem oczywiście.
1.Czy znacie jakieś kremy które skutecznie powiększają penisa??
2.Znam pare kremów: Largo, PeniMax, Penis Fit, Penis XL czy któryś z tych kremów daje jakieś efekty??
3.Czy po stosowaniu takich kremów powiększających penisa na stałe mogą być jakieś skutki uboczne?? Może mieć to wpływ na późniejsze założenie rodziny czy cos w tym stylu??

Prosze o konkretne osoby które mają pojęcie na ten temat.
Pozdrawiam.

Miło by było gdyby jakiś lekarz odpowiedział na to.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
drapaka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Kwi 19, 2007 5:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na forum niestety nie ma lekarzy, w związku z tym odpowiedzi moga udzielić ci osoby które mają podobny problem co ty lub które stosowały takie kremy.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1