Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tajemniczy93
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 08, 2011 11:37 pm Temat postu: Krótkie wędzidełko a prezerwatywa |
|
|
Nie dawno miałem zabieg wydłużania wędzidełka, ale nie jestem pewien czy będę mógł stosować prezerwatywy. Napletek sam też mi się nie zsuwa podczas wzwodu. Proszę o pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Sty 09, 2011 1:13 am Temat postu: |
|
|
Wszystko zależy jak dawno był zabieg. Najpierw wszystko musi się wygoić i wrócić do normy.
Piszesz że napletek ci się nie zsuwa..Nie stwierdzono u Ciebie stulejki? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tajemniczy93
|
Wysłany: Nie Sty 09, 2011 7:29 pm Temat postu: |
|
|
zabieg był jakies 2-2,5 miesiąca temu. Ręką mogę bez problemu zdjąc napletek, więc napewno to nie stulejka. Ale podczas wzwodu jak naciągnę napletek do końca to po puszczeniu powraca pod żołądź |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pon Sty 10, 2011 4:10 am Temat postu: |
|
|
To jest normalne...Nie masz się czym martwić. Prezerwatywy spokojnie możesz stosować. Musisz ściagnąc ręką napletek, nałożyć prezerwatywę gdzieś do 3/4 długości penisa, potem lekko zsunąc napletek i rozwinąc prezerwatywę do konca. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tajemniczy93
|
Wysłany: Pon Sty 10, 2011 4:21 pm Temat postu: |
|
|
dziękuje za pomoc ;] |