Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agnienia80
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 9:11 am Temat postu: OMDLENIA A NAWET DRGAWKI PRZED I W CZASIE MIESIĄCZKI |
|
|
Mam 31lat od 18 przeżywam koszmar jakim sa zasłabnniecia a nawet drgawki.Zawsze tuz przed miesiaczką nasilają się dolegliwosci z sercem jak kołatanie.(gdy szarpnie serce uderza mi goraco na twarz i robie sie bardzo słąba az drżą mi ręce i nogi),duszności,drętwienie rąk,i niestety zasłabniecia!!! Wykryto u mnie jakis czas temu niedomykalnośc zastawki serca jak równiez tężyczke.Co tak naprwade jest przyczyną mojego koszmatu??czy jest sposób by go zakończyć??
PROSZE O POMOC!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paulina007
|
Wysłany: Pią Lis 16, 2012 9:27 pm Temat postu: |
|
|
witam mam taki problem od jakiegoś czasu moją mamę boli kręgosłup na wysokości klatki piersiowej jakiś tydzień temu zaczęła ją też pobolewać klatka piersiowa na tej samej wysokości co kręgosłup gdy nacisnie bolące miejsce na kręgach wówczas ból w piersiach się też nasila. czy ból w piersiach może być od kręgosłupa?
co może powodować ten ból? proszę o odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Iza25
|
Wysłany: Pon Maj 02, 2016 1:47 pm Temat postu: Re: OMDLENIA A NAWET DRGAWKI PRZED I W CZASIE MIESIĄCZKI |
|
|
Agnienia80 napisał: | Mam 31lat od 18 przeżywam koszmar jakim sa zasłabnniecia a nawet drgawki.Zawsze tuz przed miesiaczką nasilają się dolegliwosci z sercem jak kołatanie.(gdy szarpnie serce uderza mi goraco na twarz i robie sie bardzo słąba az drżą mi ręce i nogi),duszności,drętwienie rąk,i niestety zasłabniecia!!! Wykryto u mnie jakis czas temu niedomykalnośc zastawki serca jak równiez tężyczke.Co tak naprwade jest przyczyną mojego koszmatu??czy jest sposób by go zakończyć??
PROSZE O POMOC!!!!! |
Może powinnaś udać się z tym do neurologa ? Trochę to brzmi jak objawy padaczki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
urm
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pldi
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2018 4:56 pm Temat postu: |
|
|
Koniecznie trzeba porobić jakieś badania, moja mama się ostatnio źle czuła i też się nie doczekała na skierowanie, sama jej wykupiłam taki fajny pakiet badań dla starszych osób w ramach programu Zdrowa Jesień |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rozan
|
Wysłany: Czw Paź 10, 2019 10:44 am Temat postu: Re: Ból głowy- zbiorczy |
|
|
Anonymous napisał: | Witam!
Mam taki problem.... boli mnie glowa Ból wystepuje w jednym punkcie z tylu glowy, bol pojawia sie nagle i po paru sekundach znika, Dzieje sie tak czesto w ostatnich dniach i bardzo mnie to denerwuje, ciekawi mnie jakie moga byc tego przyczyny..... | Witam proszę udać się do swojego lekarza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|