Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Masturbacja- jak często?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Nałogi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Lis 25, 2006 10:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

@Yalissea:
Sama zapędziłaś sie w kozi róg, "nie bo nie". Ja ciągle naciskałem po to abyś przedstawiła dlaczego "nie", niestety przeczytałem "bo to porąbane".

Widać jeszcze trochę czasu musi upłynąć zanim zaczniesz pojmować pewne sprawy. Być może trochę doświadczenia jeszcze trzeba Wink

Szkoda że od Ciebie - zwolenniczki nie masturbowania sie - nie przeczytaliśmy jak tego nie robić gdy czuje się "pokusę".
Wybacz dla mnie to infantylne, wymagać a nawet sie nie zastanowić czy jest to realnie możliwe do wykonania (nie napisałaś jak tego dokonać).
Pisałem już przyrównując takie zachowanie do chęci wylądowania na słońu Wink Być może możliwe, no ale jak?

Alternatywę pośrednią przedstawiła KOBIETA Wink

Myśle że ten temat da wielu młodym ludzą do myślenia i pomoże im w ich rozterkach na temat masturbacji.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
agusia39

PostWysłany: Sob Lis 25, 2006 11:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro ma sie partnera/partnerkę , współżyje sie z nim/nią to po co jeszcze masturbacja - czyżby własna dłoń była lepsza ???

to takie egoistyczne zachowanie...
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Lis 25, 2006 11:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

agusia39 napisał:
skoro ma sie partnera/partnerkę , współżyje sie z nim/nią to po co jeszcze masturbacja - czyżby własna dłoń była lepsza ???

to takie egoistyczne zachowanie...

Przeczytaj to co napisałem wyżej na 2 podstronach wcześniej a potem pisz Wink

dłoń nie jet lepsza od kobiety, a po co sie masturbować? bo czuje sie popęd seksualny Wink to nie jest logiczne to jest automatyczne w tedy staje sie logiczne. Tak samo jak po co jeść? no bo jest się głodnym Wink no ale po co od razu jeść 3 posiłki jak można 2.

Troche myśleć trzeba Wink

Na litość, chcecie udowodnić że tylko dlatego że mam fiuta jestem egoistą z natury? (to przerażająco zabawne Wink )
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Sob Lis 25, 2006 11:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

daruj sobie wypowiedzi typu
Cytat:

Przeczytaj to co napisałem wyżej na 2 podstronach wcześniej a potem pisz

jak na razie twoje wypowiedzi są popierające masturbacje...

tylko nie po to są związki aby każdy sie sam zadawalał.

to głupie i samolubne w związku - i nie jest argumentem - mam takie zapotrzebowanie itp. - to jest wymówka i okaz słabej woli albo jej braku - skoro nie potrafi przestać to niech sie nie pcha w związek.
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Lis 25, 2006 1:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szanuje twoje zdanie, przedstawiam swoje.

Dla mnie to wcale nie oznaka słabej woli czy jej braku.

Przedstawiłem bardzo szeroko i jasno swoje zdanie. A co kto zrobi to już jego sprawa Wink
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Lis 25, 2006 2:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ej! ja nie rozumiem dlaczego dziwczyny tak ostro to traktuja:) ( piszac dziewczyny maialam na mysli te co pisza tu na forum Smile ) a wy sie nie masturbujecie?? dla mnie to normalne i wcale tego nie ganie , chyba ze zaczyna to byc niekontrolowane... jak sie np. nie widze z moim ukochanym kilkanascie dni, pragne go i nie moge juz wytrzymac... to sama sobie ulze .. dla mnie to normalne:) chociaz kazdy ma inne zdanie.. wiem ze moj ukochany tez tak robi a ja nie mam nic przeciwko Smile i wcale nie wplywa to na jakosc naszych zblizen Smile pozdrawiam
Powrót do góry
majan

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lis 25, 2006 3:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiem Wam jak to jest wszytsko zalezy tylko wylacznie od kilku rzeczy. Jesli partner sie masturbuje a 2 jego lub jej polowa na to pozwala wtedy nikt nie ma nic przeciwko ale jesli jedno z Was to robi a ukochanej osobie sie to nie podoba wtedy zaczynaja sie klopoty. Chodzi o to ze czasem niektorzy mimo wielu stosunkow maja wielki poped i nie wiem czym jest to spowodowane i czasme boimi sie o tym mowic ze mamy ochote dziennnie to robic zachowujemy sie jak jacys sexocholicy i niestety nasz partner moze zle odebrac nasze zachowanie wtedy wielu z nas ucieka do "robutek recznych" jednak to w niczym nie pomoze. Chodzi o to aby sprawdzic sie w kazdej sferze psychicznej duchowej uczuciowej i cielesnej. Kazdy z nas ma inne potrzeby inni czuja potrzebe robienia tego ale powiem wam z wlasnego doswiadczenia ze nie wychodzi to na dobre. W wielu zwiazkach jest to wielki problem. Kobieta z ktora sie jest wtedy czuje sie malo doceniona i zle patrzy na to ciagle ma wrazenie ze ona nam nie wystarcza ze jak my mozemy to robic samym sobie. Czuje sie wtedy malo wartosciowa i ma wrazenie ze juz nie sa dla nas tak atrakcyjne chodz wcale to nie jest prawda. Mam wrazenie ze masturbacja u partnera jest w wielu przypadkach odebrana jako zdrada chodz to glupie to tak wielu mysl i to ich boli Smile NIe robcie tego bo to zle i moim zdaniem szkodzi dobremu zwiazkowi mi narazie idzie dobrze nie robie tego chodz moja partnerka nie wierzy mi to i tak czuje ze uda mi sie Smile
POzdrawiam Smile
Powrót do góry
Julka18

PostWysłany: Sob Lis 25, 2006 3:29 pm    Temat postu: To jest staszne!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem zła ze moj Chłopak "majan" sie masturbuje to jest ochydne nie dla tego ze jestem ZAZDROSNA Tylko to jest dla Mnie obrzudliwe czuje wstręd i nie zamierzam tego tolerowac!!! Chce zeby z tym skonczył wstyd Mi za niego Sad moje zdanie znacie masturbacja jest dla Mnie czyms obrzydliwym i nie zamierzam juz mu w tym pomagac robiłam... mówiłam... prosiłam... stosowałam mnustwo metod.... ale nic nie pomagało, wiec powiedziałm mu ze moze sobie to robie ale Mnie nie dotknie!!! BO MNIE TO BRZYDZI chce miec normalnego chłopaka a nie takiego który sie masturbuje !!!!!!!!!!
!!! Moze to do Ciebie Kochanie jakos dotrze!!!!
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Lis 25, 2006 3:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

julka... chlopak ktory sie masturbuje jest w 100% normalny, chyba ze nie wybiega to zbyt daleko... nie rozumiem co w tym jest obrzydliwego Confused
Powrót do góry
Julka18

PostWysłany: Sob Lis 25, 2006 3:36 pm    Temat postu: !!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka Mnie to brzydzi moze jestem inna ale nie bede tego tolerowac szlak mnie trafia i jest mi nie dobrze jak tylko mi powie Mariusz " Kochanie zrobiłem to dzis "
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Nałogi Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Następny
Strona 7 z 13