Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

miesiaczka a zmiana klimatu ...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
oliwia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Wrz 11, 2007 10:03 pm    Temat postu: miesiaczka a zmiana klimatu ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

miesiaczkuje juz od jakis 4 lat miesiaczke zazwyczaj mialam dosc regularna choc zdarzaly sie miesiace kiedy niebylo je wogole albo spozniala sie przed wakacjami mialam normalnie miesiac na wakacjach tez mialam , a juz od ponad 1.5 miesiaca nie mam wogole czy zmiana klimatu moze tak wplynoc na miesiaczke czy to ze na wakacjach bylam w goracym kraju gdzie temperatura nie schodzila nizej 48 stopni moze miec wplyw na to ze ta miesiaczka nie wystepuje ?? czy mam sie martwic ze jej nie ma ??? dodam ze nie ma szans abym byla wciazy poniewaz jestem jeszcze dziewica prosze o szybkie odpowiedzi z gory dzieki pozdrawiam pa Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Wrz 11, 2007 10:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mozliwe ze to przez zmiane klimatu ale ja mimo wszystko radzilabym konsultacje z ginekologiem Smile
Powrót do góry
oliwia

PostWysłany: Wto Wrz 11, 2007 10:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nigdy nie bylam u ginekologa i bardzo boje sie takiej wizyty rozmawialm na ten temat z moja siostra i powiedzialam mi ze jakis czas temu tez tak miala ze poprzez zmaine klimatu okres nie pojawial sie jej pzrez 2 miesiace ... czy wizyta u ginekologa jest musowa ???
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Wrz 11, 2007 10:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm... no to nie jest przymus ale jak np. okresu nie bedzie juz dosc dlugo to powinno sie isc bo to moze byc wina hormonow... ale z doswiadczenia wiem ze zcasem takie przerwy nastepuja i nic one nie znacza po porstu to klimat, to stres to choroba i dlatego sie opoznia:)
poczekaj jeszcze moze niedlugo przybedzie:)
Powrót do góry
oliwia

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 11:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki za odpowiedz troche mnie uspokoilas Smile

no i po problemie miesiaczka sie pojawila i obeszlo sie bez ginekologa na szczescie RazzRazzSmile

---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1