Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
viola.a
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 3:42 pm Temat postu: Miesiączka u nastolatki |
|
|
Moja córka ma 13 lat , miesiączkuje od 11 roku życia .Do tej pory nic szczególnego się nie działo , ostatnio jednak zaczęła sie powtarzac syytuacja że miesiączka pojawia sie już po 2 tygodniach od poprzedniej .Nie ma przy tym jakiś niepokojących objawów czy dolegliwości .Martwi mnie jednak ta częstotliwość . Czy powinnam z nią pójść do lekarza czy jest to raczej normalne w jej wieku że tak się dzieje ?
-----edit by drapaka-------
Temat został przeniesiony do odpowiedniego działy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Amen
|
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 4:04 pm Temat postu: |
|
|
W tak mlodym wieku miesiaczkowanie jest jeszcze nieregularne ponieważ jeszcze dojżewa i w jej organiźmie zachodza ogromne zmiany, mozliwe ze jest to tym spowodowane jednak opinia lekarza moze sie przydać. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 5:23 pm Temat postu: |
|
|
zgadzam sie z poprzednikiem
Miesiaczka sie jeszcze nie uregulowała stad te czeste krwawienia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
comet
|
Wysłany: Czw Maj 31, 2007 2:48 am Temat postu: idź do lekarza |
|
|
Cytat: | Moja córka ma 13 lat , miesiączkuje od 11 roku życia .Do tej pory nic szczególnego się nie działo , ostatnio jednak zaczęła sie powtarzac syytuacja że miesiączka pojawia sie już po 2 tygodniach od poprzedniej |
Jednak idź do lekarza.
Takie częste miesiączki osłabiają organizm i moim zdaniem nie są czymś normalnym. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Maj 31, 2007 9:41 am Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z dziewczynami- w tym wieku miesiączki mogą być nieregularne, ale comet też ma rację- tak częste miesiączkowanie może osłabiać organizm. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|