Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pon Mar 12, 2007 11:03 pm Temat postu: Nadchodzący okres czy choroba...
No to tak jestem zupełnie nowy więc nie wiem czy jest taki temat... a w opcji szukaj nie znalazłem ale jeśli jest to podajcie linka jeśli można prosić. Otóż mój problem a raczej nie mój tylko mojej dziewczyny polega na tym że NIREGULARNY okres jej sie "spóźnia" znaczy się gdyby był regularny spóźniłby się o ok 11 dni. Niepokojącimi dolegliwościami jest to że ma ona wrażenie że coś jej "cieknie" a tak naprawde jest tam sucho. Nie wiem czy jest to jakaś dolegliwosc czy objaw nadchodzącego okresu czy może ciązy... ale Ciąza odpada bo zaznaczam nie uprawialiśmy seksu ani nie doszlo do tego żeby moje nasienie dostało sie do jej pochwy na 120%. Prosze was o pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam.
Powrót do góry
afryka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 4:42 pm Temat postu:
proszę was odpowiedzcie nam bardzo nam na tym zalezy ....
Powrót do góry
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 4:52 pm Temat postu:
to raczej nie jest żadna choroba, jestem za tym że to poprostu objaw nadchodzącej miesiączki:) głowa do góry:) _________________ miłość uskrzydla, uczy latać
Powrót do góry
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 5:19 pm Temat postu:
zgadzam sie z drapaka czasami tak bywa, ja tez mam czasmi uczucie ze cos "leci" przed okresem nie ma powodu do niepokoju
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Dolegliwości intymne
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1