Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sepic Gość
|
Wysłany: Czw Lis 10, 2005 9:34 pm Temat postu: Naderwanie wędzidełka |
|
|
witam. mam nastepujacy problem otoz dzisiaj podczas sexu z moja dziewczyna naderwalem sobie czesc naskorka (wiazadelko??- nie wie mjak to sie nazywa) chodzi o ta czesc ktora laczy zaladz z napletkiem no i poleciala krew i takie tam . teraz nie wiem czy isc z tym do lekaza bo raczej i tak sie nie da tego naprawic (raczej tego nie zszyje, hehe) pytam sie czy ktos mail juz taki przypadek i czy sa jakies srodki (masci czy cos) aby pzyspieszyc gojenie. prosze o rade i pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylwia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lis 11, 2005 12:30 am Temat postu: |
|
|
może i samo to dojdzie do siebie, ale mimo wszystko proponowałabym, żebyś poszedł do lekarza. Współczuję |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Lis 11, 2005 12:46 am Temat postu: |
|
|
dzieki za wspolczucia za przyjemne to to nie jest heh. jutro zakupie jakas masc na gojenie bo do lekarza najszybciej w ponieidzialek wiec jeszcze troche czasu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
root
|
Wysłany: Pią Lis 11, 2005 1:07 am Temat postu: |
|
|
Też współczuje!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Lis 11, 2005 9:15 am Temat postu: |
|
|
Wątpie aby było coś na takie dolegliwości bez recepty Pozatym nikt na forum diagnozy Ci nie wystawi nawet jak by czytał to lekarz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
grzesiek Gość
|
Wysłany: Sob Gru 24, 2005 11:28 pm Temat postu: |
|
|
nie martw się zakoi sie i będzie spoko. też tak mniałem. Podczas pierwszego stosunku z kobietą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sickman
|
Wysłany: Pią Maj 12, 2006 8:28 pm Temat postu: Pęknięte wędzidełko..operacja.. |
|
|
Otóż dziś podczas zabaw z moja dziewczyną pękło mi wędzidełko i polala się krew.. Mam teraz maturę i to bardzo trudny okres i nie moge narazie isc do lekarza.. O higienę rany zdbalem, ale czy nic sie złego nie bedzie działo jeśli poczekam z wizytą u lekarza ok tygodnia, moze troszke dluzej?? I jeszcze jedno pytanie do panów którzy mieli to leczone. Otóż czy wizyty u lekarza i sama operacje, a następnie okres po niej, uda mi sie ukryć przed rodzicami? Tzn. czy wychodzi sie do domu tego samego dnia i czy bede wmiare normalnie funkcjonowal? Jestem wprawdzie dorosły, a raczej pełnoletni, ale nie chce zeby sie dowiedzieli...
Z góry dziękuję za pomoc.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 11:18 pm Temat postu: |
|
|
idiotyzmem jest kryć cokolwiek przed rodziną. Ja sam poprosiłem mojego ojca lekarza ginekologa, aby umówił mnie z jego znajomym lekarzem urologiem w celu sprawdzenia wędzidełka i późniejszym jego wydłużeniu. Przestańcie się wreszcie tego wstydzić!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Paź 01, 2006 11:52 pm Temat postu: |
|
|
Chyba przydażyło mi się to samo. Czy od czegoś takiego może dojść do zakażenia krwi? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|