Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

naderwalem węzidelko! pomocy niewiem co robić

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Powerade

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 02, 2006 11:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja miałem operacje poto żeby nie mieć stulejki ale jak na mój gust to nadal jest możliwość że wędzidełko może mi sie naderwać Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Karolina86

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Paź 02, 2006 11:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znam kilka par, z podobnym problemem..
panów wizyta lekarska jednak ominęła..
Powrót do góry
lukas

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Mar 03, 2007 3:36 pm    Temat postu: naderwalem węzidelko! pomocy niewiem co robić Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam. naderwalem węzidelko gdy się kochalem ze swoją narzeczoną...niewiem czy to normalne...ale moje węzidelko sklada się z dwuch części tak jakby... pomiędzy górną a dolną jest dziurka i ta górna się naderwala troszke... proszę o porady i czy można to jakoś bez wizyty u lekarza zalatwić...mam 22 lata i bardzo się boję czy jak się zerwie do końca to czy się zagoii i ten kawaleczek będzie na skurce od środka? pomocy Crying or Very sad

-----edited by emilka----
temat zamykam, gdyż istnieje już podobny.
zapraszam tutaj:
wędzidełko - zbiorczy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2