Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
optimakn
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 3:02 pm Temat postu: NAdmierne wydzielanie śluzu podczas pieszczot i stosunku |
|
|
Mam krempujacy problem zwiazany z nadmiernym wydzielaniem śluzu podczas stosunku i pieszczot, niby to normalene ale w moim przypadku jest to duzy problem bo nawet podczas pieszczot robią mi sie plamy na bieliznie i na ubraniu...zaznacze zenawet na grubych spodniach.
Prosze porade |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 3:17 pm Temat postu: |
|
|
to bardzo normalne
tez tak mialam dopoki nie zaczelam uzywac tabsow, wydzielanie sie sluzu definitywnie sie zmniejszylo, ale po ponad polrocznym braniu robie sobie przerwe na 2 miesiace z tabletkami. Chcemy z partnerem zeby bylo tak, zanim bralam tabletki, to bylo w sumie nawet kręcące
Wiec nie przejmuj sie tym, pratner powinien to zaakceptowac, a ty powinnas sie cieszyc ze podczas stosunku bedziesz miec dobre nawilzenie _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 4:54 pm Temat postu: |
|
|
No nic dziwnego Nie masz się czym martwić, normalna reakcja organizmu.
Fasolka uważam, że za często robisz te przerwy. Bardzo mieszasz w organizmie i nie dajesz się mu "zaklimatyzować" w nowej sytuacji. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 8:14 pm Temat postu: |
|
|
powinnaś się cieszyc ze tak masz iż mniej będzie bolało...
wiesz rozumiem, że to jest krępujące ale do czasu... przecież partnera po roku czasu a nawet i wcześniej nie będziesz się wstydziła, co?
a co do brudzenia garderoby to po stosunku zapewne się myjesz a co do garderoby zapewne zmieniasz, więc nikt inny prócz partnera nie musi o tym wiedziec!
pozdrawiam
nu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 2:22 am Temat postu: |
|
|
bralam tabletki ponad pol roku, juz nawet nie pamietam ile ale chyba z 7-8 miesiecy i teraz rzucilam tabletki wiec nie wiem skad ten pomysl robienia za czesto przerw
moze cos ci sie pomylilo bo wczesniej o tym wspomnialam.
tak czy siak nie jestem na tyle durna zeby sobie robic koktajl hormonalny w organizmie, bo to naprawde duza ingerencja.
POzdrawiam
Ola _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|