Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mikmik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 6:41 pm Temat postu: |
|
|
powodem nerwobólu jest stres długotrwały o dużym natężeniu, czy to zosało stwierdzone że to są nerwobóle?(przez lekarza) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lidka-1987
|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 8:04 pm Temat postu: |
|
|
nie bylam u lekarza.. boje sie . moja babcia umarla na raka kosci i jakos tak mi to sie laczy z tymi moimi bolami i panikuje.. wizyta u lekarza i tak mnie nie ominie wiec trafilam tutaj zeby sie zorientowac jaka diagnoza moze zostac postawiona.. i juz zauwazylam ze moje objawy nie do konca wygladaja tak jak objawy nerwoboli .. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 11:09 pm Temat postu: |
|
|
kości mogą boleś z różnych przyczyn idź do lekarza czym prędzej is ie dowiesz o co chodzi choroby są na prawde rozmaite;D a im wczęsnij wykryte tym łatwiejsze do wyleczenia;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lidka-1987
|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 11:22 pm Temat postu: |
|
|
tej rozmaitosci sie boje.. dzieki za odpowiedzi na te moje strachy:) moze faktycznie moje czarnowidztwo sie nie sprawdzi. wizja nerwoboli podoba mi sie mimo wszystko najbardziej. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 11:47 pm Temat postu: |
|
|
hehe wierz mi śa lepsze opcje ludzie z tego powodu naprawde cierpia i ciężkie ot jest do wyleczenia;/ idź do lekarze i sie okarze nie ma co czekać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lidka-1987
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 12:39 am Temat postu: |
|
|
ja akurat wiem co znaczy cierpiec... moje bole sa bardzo silne. i nie boli mnie tylko w okolicach klatki piersiowej... ja chcialabym tylko zeby te bole tak czy siak mi dolegajace nazywaly sie nerwobolami bo gorzej byloby gdyby mialy to byc objawy nowotworu albo innego paskudztwa. pa pa milego dlugiego weekendu... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
blablabla
|
Wysłany: Sob Gru 01, 2007 11:39 pm Temat postu: |
|
|
Ja mam straszne bóle glowy zaliczylam laryngologa,okuliste dopiero neurolog powiedzial ze to bóle napieciowe,nerwowe.Dostalam pramolan i memotropil.(wie ktos czy mozna przy tym pic alkochol?bo mam dziwne uczucie co do oddechu i bicia serca...)Takze mnei od nerwów bardzo boli głowa i klatka peirsiowa ale...kości?dziwna sprawa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 12:07 am Temat postu: |
|
|
podczas brania obu leków nie powinno się spożywać alkoholu! _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Matiii007
|
Wysłany: Sro Gru 05, 2007 10:09 pm Temat postu: |
|
|
ehh a ja juz od dwoch dni choroje na te nerwobole...aktualnie nic mnie nie boli ale jak zaciagne wiekszy wdech to wtedy czuje jak bym mial jakis noz w prawej piersi dlugo tak jeszcze bede miał ??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Maro88
|
Wysłany: Pią Gru 21, 2007 4:28 pm Temat postu: |
|
|
Ostatnio nerwobóle łapią mnie coraz częściej i trzymają nawet kilkanaście godzin i co gorsza nawet po śnie nie zawsze przechodzą. Tutaj moje pytanie ponieważ jestem człowiekiem który luźno podchodzi do życie i nie mam dziś problemów z nerwami. Czy nerwobóle mogą mnie nękać z innego powodu niż z nerwów? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|