Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nerwobóle

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Zdrowie psychiczne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Cygaro

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sty 06, 2008 11:14 pm    Temat postu: Nerwobole Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Very Happy witam ,mam nerwobole juz 27 lat boli mnie serce klatka piersiowa i nawet zeby tak jakby mi wbiljali worek gwozdzi.Pomaga Polopiryna S, albo mocniejsze Hydrozyzyna.
Pozdrawiam[/list]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
znerwicowana

PostWysłany: Pią Sty 11, 2008 8:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam prawie 23 lata i nerwice od września 2002 roku Sad
na kilka miesięcy udało mi się o niej zapomnieć, ale niestety 8 dni temu dały o sobie znać nerwobóle i się tak męcze już ósmy dzień:/ do lekarza nie ma sensu iść bo co ide to słysze "u ciebie to są nerwobóle, leków ci nie przepisze bo za kilka lat ci nie będzie nic pomagadać... " zastanawiam się nad wizytą u psychoterapeuty... bo do psychologa chodziłam wiosną 03 i guzik mi to pomogło :/

...chciałabym znów zacząć normalnie żyć...
Powrót do góry
Cygaro

PostWysłany: Nie Sty 13, 2008 1:58 pm    Temat postu: Nerwobole Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

:D Pomaga Polopiryna S,ale trzeba zarzyc kiedy sie zaczyczyna,pomaga tez ale na recepte Hydroxzyzyna.Ja mam to od dziecka,teraz bardzo rzadko,tylko wtedy jak zmiana pogody,ale duza zmiana.Nosze polopirynke i dziala.Sproboj
Pozdrawiam Rafal 502814427
Powrót do góry
Paula002

PostWysłany: Pon Sty 14, 2008 2:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam 13 lat i ja niewiem skad u mnie te nerwobole juz chyba z 10takich glupich napadow mialam i boli mnie w lewym boku tak na zebrach a pozniej to juz i serce łapie Sad okropnie mnie to boli a ja tylko na tabletkach jade Crying or Very sad
Powrót do góry
Sindarella

PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 2:24 pm    Temat postu: Mam to samo... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam taki sam problem... Myślałam, że tylko ja nie mam zrozumienia w świecie. Ciągłe bóle, stres i brak chęci działania. Niedawno wróciłam z kliniki. Teraz mam sesje i zaległości. Jestem totalnie załamana. Z wesołej optymistki zmieniłam się w płaczliwą pesymistkę Sad Jeśli kiedyś chciałbyś pogadać oto mój mail Sindarella22@wp.pl
Powrót do góry
lumidi

PostWysłany: Sro Sty 30, 2008 9:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja nerwobóle mam już od jakiś 4 lat i najgorsze jest to że juz teraz wystarczy że mam kartkówkę w szkole i już muszą wzywać rodziców Confused zdarzyło się że kilka razy przyjechała po mnie karetka Confused masakra, ból jest bardzo silny (żołądka zawsze), taki że nie mogę nawet leżeć..
Powrót do góry
KaSienko

PostWysłany: Sob Lut 02, 2008 2:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Smile

złapało mnie wczoraj koło 20. Silny ból pod żebrami rzekomymi z lewej strony. Nie byłam zdenerwowana, wręcz przeciwnie. Początkowo pomyślałam,że to kolka, ale ból nie ustępował. Nerwoból? trzeba było się rozluźnić, no i wpiłam dwa kieliszki cytrynówki jak radziła koleżanka z pokoju. Nie pomogło, trzyma mnie do teraz. Nospa te nie pomogła.. a polopiryny brać nie mogę ( tak jak innych leków zawierający kwas acetylosalicylowy).
Stres... w tym momencie tez niczym sie nie denerwuje (chyba ze podświadomie w końcu "czar "sesji )
nie wiem jak sobie z tym poradzić...
Powrót do góry
majka171

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 2:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!
Miałam już chyba wszystkie objawy o których pisaliście, żyję od paru lat w ciągłym stresie, oprocz swoich problemów, w związku,szkole na codzień mam go w domu.. Zawsze byłam zdrowa jak ryba, od ostatniego czasu wszystko mam nie tak- począwszy od problemów z narządami( żołądek, jelita, brzuch teraz myślalam ze serce) a to wszystko tylko i wylacznie przez stres. Staralam sie z nim walczyc, pomagal mi chlopak-dzis narzeczony gdyby nie on juz dawno bylby ze mnie wrak emocjonalny. Dobrze ze kardiolog otworzyl mi oczy ze to wszystko to nerwobole i ze trafilam na to forum teraz wiem ze pozostaje mi tylko udac sie do psychiatry. Moje objawy dlugo by opisywac, a te silne bole to normalne, nie raz juz myslalam ze to jakis zawal bylam jak sparalizowana nawet oddychac nie moglam. mam 21 lat i juz od dawna slyszalam ze jak tak dalej pojdzie nabawie sie nerwicy, bronilam sie jak moglam a juz pewnie od dawna ja mam..
Powrót do góry
klaudia200

PostWysłany: Pon Kwi 14, 2008 11:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Smile Ja borykam się z nerwobólami juz prawie pol roku. Na poczatku mialam silne bole glowy, ucisk z kazdej strony tak jak bym miala glowe w imadle, moze to dziwnie brzmi ale tak bylo przez dwa miesiace!! Wszystkie badania w porzadku,odwiedzilam chyba z 5 roznych neurologow i kazdy mi mowil ze neurologicznie jest wszystko ok, wiec skad ten bol? I okazalo sie ze to na tle nerwowym i wtedy dopiero sie zaczelo... bol w klatce piersiowej, bol kosci, miesni praktycznie wszystkiego po kolei to bylo straszne uczucie. Wyladowalam u psychiatry, ktory przepisal mi tabletki na nerwice Fluanxol, po nich mi przeszedl bol glowy i ogolnie sie wyciszylam. Teraz mi tylko doskwiera od czasu do czasu bol po lewej stronie pod zebrem, takie kłócie, mialam gastroskopie i wszystko wyszlo ok, wiec mysle ze to dalej nerwobole.
Pozdrawiam wszystkich goraca, pamietajcie pozytywne myslenie jest najwazniejsze
Powrót do góry
marta:)

PostWysłany: Sob Kwi 26, 2008 4:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich.ja od jakiegoś czasu też mam bóle po lewej stronie klatki piersiowej które promieniują na łopatke i na prawą stronę,do tego dochodzą trudności w oddychaniu(które są najgorsze,nie mogę porządnie odetchnąć:/).byłam u lekarza rodzinnego i przepisał mi...TRAMAL 100!!!nigdy więcej tego nie wezmę!owszem przeszło ale następnego dnia miałam zawroty głowy(nie mogłam się podnieść z łóżka) i mdłości!!ten lek jest jeszcze silniejszy od KETONALU!!!masakra,a nerwobóle od czasu do czasu dają o sobie znać,i chyba wybiore się do lekarza bo zaczynają mnie po prostu wkurzać!!!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Zdrowie psychiczne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Następny
Strona 8 z 14