Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie ma seksu...

Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Alisa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lip 04, 2007 12:03 am    Temat postu: Nie ma seksu... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No więc sprawa jest taka, że jestem ze swoim chłopakiem już prawie rok i mieliśmy już wiele okazji, nawet spedzilismy razem niejedna noc, ale nie bylo seksu. On sie wogle do tego nie zabiera. Wiem ze chce bo mowil, bardzo sie kochamy, myslimy o slubie, ale puki co nawet sie nie kochalismy. I nie rozumiem czemu bo mial tyle okazji i tego nie wykrzystal. A ja wychodze z zalozenia ze przynajmneij ten pierwszy raz to chlopak powinien wyjsc z inicjatywa. Dodam jeszcze ze ja juz dziewica nie jestem, a on jeszcze tego nie robil, bo mowil ze czekał na tą odpowiadnią osobą i że ja właśnie nią jestem.Wogle on jest wspaniały ciągle mówi mi jak bardzo mnei kocha, przytula mnie całuje. I nie rozumiem czemu jescze togo nie zrobilismy, bo ja chce on chce ale nie robi nic w tym kierunku. Jak myslicie czemu tak jest, bo ja tego nie rozumiem, spal kolo mnie i nawet mnie nie ruszyl, myslalam ze zaden chlopak nei przepusci takiej okazji, a on nie zrobil nic, a przeciez jestesmy ze soba juz spory kawalek czasu. Jesli chodzi o inne rzeczy to tak, ale seksu jak nie bylo tak i nie ma:(
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Lip 04, 2007 12:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może poprostu czeka do ślubu? albo jest prawiczkiem i nie wie jak sie do tego zabrać, skoro ty masz już jakieś doświadczenie myśle że powinnaś przejąć inicjatywe i subtelnie dać mu do zrozumienia, że to on tego chce, a nie ty Wink jeżeli wiesz co mam na myśli Wink
Alisa

PostWysłany: Sro Lip 04, 2007 1:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

do ślubu nie czeka, wiem bo rozmawialiśmy o tym, tylko właśnie kończy sie na rozmowie, a ja znowu nie jestem taka żeby przejąć inicjatywe, on w tych sprawach jest tez dosyc hmmm jak by to powiedziec niesmialy i powsciagliwy. Widze ze bardzo mu zalezy zeby bylo wszystko jak najlepiej, tylko ze ja potrzebuje tego, dlugo nie uprawialam seksu i dla tego dziwie sie jemu bo skoro nigdy tego nie robil, a swoje lata juz ma to powinien miec ogromna ochote i zabierac sie do tego jak tylko sie nadazy okazja. Przynajmniej tak bylo z moimi poprzednimi chlopakami.Nie wiem, moze on myslize ja tego nie chce, albo rzeczywiscie czeka na moja inicjatywe, jesli o to chodzi to bym sie nawet nie zdziwila, bo jak mowilam on tez nie jest taki ze wychodzenie z inicjatywa wychodzi mu bez problemu. hmmm ale ja juz sama nie wiem Sad
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Sro Lip 04, 2007 8:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może po prostu boi się, że w jakiś sposób Cię skrzywdzi... <nigdy wcześniej tego nie robił>

Uważam, że powinniście o tym porozmawiac na spokojnie:)

ps. a może zacznij grę wstępną... Jak mu nią "zaimponujesz" to na pewno się skusi i nie będzie sie zastanawiał Smile
życzę sukcesu!
nu
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sro Lip 04, 2007 9:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, ja bym się też skłaniała do tego, że on się po prostu boi. Nigdy wcześniej tego nie robił, wie, że Ty jesteś w pewien sposób "doświadczona". Ja bym zadbała o jakąś przyjemną atmosferę, tak żeby można się było rozluźnić i poczuć swobodnie, a potem delikatnie dała mu do zrozumienia,że jeżeli wykaże się inicjatywą, to po łapkach nie dostanie. Wink
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Sro Lip 04, 2007 12:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

karioka napisał:
Ja bym zadbała o jakąś przyjemną atmosferę, tak żeby można się było rozluźnić i poczuć swobodnie, a potem delikatnie dała mu do zrozumienia,że jeżeli wykaże się inicjatywą, to po łapkach nie dostanie. Wink

zgadzam sie i to baaardzo się zgadzam!! pozdrówka
nu
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Lip 04, 2007 3:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najbardziej zgadzam się z Karioką.
Właśnie miałam to samo powiedzieć Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lip 04, 2007 4:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja tak samo Wink nic dodac nic ujac Wink
Byc moze odwaga sama przyjdzie i bedzie tak jak sobie wymarzycie.
zycze z całego serca & pozdrawiam Wink Laughing

Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Lip 04, 2007 5:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
skoro nigdy tego nie robil, a swoje lata juz ma to powinien miec ogromna ochote i zabierac sie do tego jak tylko sie nadazy okazja.

Przepraszam, ale jaki to jest wiek?

Poza tym, wydaje mi się że wcześniej miałaś nieodpowiedzialnych chłopaków.

Co do Twojego obecnego, przyszło mi do głowy, że może ma jakis wstydliwy problem do którego ciężko mu się przed tobą przyznać
Alisa

PostWysłany: Sro Lip 04, 2007 5:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ma 21 lat, a problemu zadnego nie ma bo ja wiem ze on chce to zrobic nie krepuje sie o tym mowic, tylko ze konczy sie jedynie na slowach
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2